Junior Functioneel beheerder in een Ziekenhuis

Word specialist in het beheren en optimaliseren van verschillende medische applicaties, en ondersteun de zorgprofessionals in dit ziekenhuis!

 • Resultaatgericht
 • Samenwerkend
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend en nieuwsgierig, je stelt veel vragen en puzzelt net zo lang tot je een oplossing hebt gevonden. Verder ben jij een teamplayer en altijd op zoek naar verbinding. Zo schakel je graag met je collega's en geef je constant opvolging op vragen van gebruikers. Jouw analytische blik zorgt er daarnaast voor dat jij overzicht houdt in veel verschillende bedrijfsprocessen en gemakkelijk herkent waar een knelpunt zit. Je houdt je hoofd koel onder werk- en tijdsdruk, en kan je grenzen hierin goed aangeven. Tenslotte ben jij geduldig en een echte doorzetter, jij zit niet snel bij de pakken neer en beseft je dat het tijd kost om nieuwe werkzaamheden en bedrijfsprocessen te leren kennen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, Medische Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica en Management, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook!
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen (mag bijv. ook in je vrije tijd) en de wens om hier nog meer over te leren
 • Affiniteit met gezondheidszorg
 • Ervaring met zorgapplicaties is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Applicatiebeheerder van dit ziekenhuis ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer van verschillende zorgapplicaties, die achter het EPD (HiX) liggen en binnen dit ziekenhuis worden gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld applicaties die worden gebruikt voor cardiologie (o.a. CardioPerfect van Philips omtrent ECG/EEG), scopie onderzoeken, het medisch archief systeem, oogheelkunde en audiometrie. Je gaat enerzijds aan de slag met het optimaliseren van de applicaties. De behoefte van gebruikers (medisch specialisten) staat hierin centraal. Jij denkt actief mee over vernieuwende oplossingen door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en met de gebruikers en verschillende betrokken expertiseteams in gesprek te gaan. Wanneer er een nieuwe applicatie is, zorg je voor de implementatie en de acceptatietesten hiervan. Ook regisseer je het proces rondom updates en nieuwe functionaliteiten van bestaande applicaties. Anderzijds ondersteun je het technische beheer en de gebruikers bij incidenten rondom applicaties. Je geeft voorlichting over de applicaties en deelt de kennis die je gaandeweg deze functie leert met de gebruikers van de applicaties. Daarnaast stel je de juiste vragen om de achterliggende vraag van gebruikers te begrijpen en weet ook hier de juiste experts aan te haken om tot een passende oplossing te komen. Tot slot verzorg je de bijbehorende registratie, rapportage en administratie rondom het beheer van de applicaties.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze functie ontwikkel je jezelf in no-time tot Applicatiebeheerder in een uniek Militair Hospitaal. Je leert in korte tijd verschillende medische applicaties kennen, beheren en optimaliseren en draagt zo bij aan het werk van de medische specialisten binnen dit ziekenhuis!

Daarnaast:

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling), met de kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Jouw opdrachtgever
Dit ziekenhuis is een uniek concept en het enige Militair Hospitaal in Nederland. Het is een persoonlijke en warme werkomgeving, die zich kenmerkt door een familiecultuur. Jouw thuishaven is de sectie IV. Dit team bestaat momenteel uit teen projectleider, twee senior adviseurs, vier functioneel beheerders en 2 applicatiebeheerders (waarvan jij er een bent). Jouw collega’s zijn zeer ervaren, je kunt van hen dus een heleboel leren! Andersom is ook hun rol aan het veranderen en kun jij daar met jouw frisse blik een belangrijke bijdrage aan leveren. Een mooie plek om je als starter in te begeven! Wanneer je hier gaat werken wordt je echt onderdeel van de krijgsmacht. Er heerst een echte can-do mentaliteit binnen het team. De sfeer in het team is daarnaast informeel en open, en er is veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zult tenslotte ook veel samenwerken met medewerkers vanuit het aangrenzende academische ziekenhuis, dus je ook in deze ziekenhuiscultuur bevinden.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 29 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
- Hoe omschrijf jij jezelf?
- Wat spreekt je aan in deze rol?
- Waarom is dit de ideale carrièrestap?
- Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur