Junior Functioneel Beheerder in de Zorg

Jij wordt expert van het elektronisch cliëntendossier van deze zorgorganisatie en gaat aan de slag met het optimaliseren van processen!

  • Behulpzaam
  • Samenwerkend
  • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jij hebt HBO/WO denkniveau en staat aan het begin van jouw carriere. Je hebt een frisse blik en krijgt energie van processen optimaliseren. Je bent analytisch sterk en hebt feeling met ICT, waardoor je snel in de gaten hebt hoe systemen werken. Je bent daarnaast sterk in procesmatig denken, je vindt het leuk om informatiestromen in kaart te brengen en op zoek te gaan naar knelpunten. Het geeft je energie om vervolgens aan de slag te gaan met een slimme oplossing. Omdat je jouw frisse ideeën op de juiste manier weet te brengen, raken jouw collega’s ook enthousiast om aan de slag te gaan. Bovendien ben je communicatief sterk en weet je door de juiste vragen te stellen precies wat ieders wensen en behoeften zijn. Ten slotte ga jij proactief te werk, je ziet de kansen die er liggen en gaat snel aan de slag. Op die manier ben je binnen de kortste keren up-and-running.
Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, (Toegepaste) Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Beleid, Management en Gezondheidszorg… Maar een compleet andere studierichting mag ook!). Hoewel een passende studieachtergrond mooi meegenomen is, kun jij boven alles goed uitleggen waarom je kiest voor deze toffe functie in de zorg.

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior functioneel beheerder zorg jij ervoor dat het elektronisch cliëntendossier (ECD) van deze zorgorganisatie goed werkt. In dit systeem worden alle gegevens van cliënten en de administratie voor financiering van zorg opgeslagen. Jij helpt collega’s (zoals zorgprofessionals, maar ook collega’s van de afdeling administratie of financiën) met het gebruik van het ECD. Je beantwoordt vragen, verdiept je in knelpunten en gaat in overleg met de technisch applicatiebeheerder en de leverancier op zoek naar slimme oplossingen. Je denkt proactief mee over hoe processen handiger ingericht worden door met gebruikers in gesprek te gaan over hun wensen en behoeften. Je speel een belangrijke rol bij het implementeren van updates in het systeem. Jij zorgt ervoor dat collega’s goed weten wat er verandert en hoe zij het beste kunnen werken met het ECD.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil jij een bijdrage leveren aan innovatie in de zorg? Jezelf ontwikkelen op het gebied van IT? En vooral lekker aan de slag in een afwisselende rol waarin je veel ruimte krijgt voor jouw ideeën? Dan is dit de ideale startersbaan voor jou! En verder...

  • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij de zorgorganisatie is groot!
  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
  • Salaris: €2300 - €2500 (o.b.v. 40 uur per week)
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie zet zich in de regio Den Haag in voor (jong)volwassenen met psychotische aandoeningen en 55+'ers met psychische en geheugenproblemen. Ook woonbegeleiding van mensen met psychiatrische problemen, al dan niet met verpleeghuiszorg, behoort tot de kerntaken.De hulpverleners denken in kansen en mogelijkheden en focussen op veiligheid en persoonlijke groei. En ook jij kan hier een bijdrage aan leveren! Samen met jouw collega’s op de afdeling zorg jij ervoor dat alle processen op de achtergrond goed draaien. Collega’s hebben hart voor de zorg en staan voor elkaar klaar. Jij werkt nauw samen met ervaren functioneel beheerders die jou begeleidt. Al gauw krijg je jouw eigen taken en verantwoordelijkheden, waardoor je je razendsnel kunt ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 27 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf?Wat spreekt je aan in deze rol?Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur