Junior Functioneel Beheerder

Jij gaat aan de slag met het optimaliseren van processen in deze Utrechtse zorgorganisatie!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij hebt een frisse blik en krijgt energie van innovatie. Je bent analytisch sterk en hebt feeling met ICT, waardoor je snel in de gaten hebt hoe systemen werken. Je bent daarnaast sterk in procesmatig denken, je vindt het leuk om informatiestromen in kaart te brengen en op zoek te gaan naar knelpunten. Het geeft je energie om vervolgens aan de slag te gaan met een slimme oplossing. Je bent proactief in het delen van jouw frisse ideeën, waardoor jouw collega’s ook enthousiast raken om aan de slag te gaan. Ten slotte ben je communicatief sterk en weet je door de juiste vragen te stellen precies wat ieders wensen en behoeften zijn.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, zoals bijvoorbeeld Mens en Techniek, Bedrijfskundige Informatica en Management, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!

Wat houdt dit avontuur in?

Deze zorgorganisatie in Utrecht heeft grote ambities op het gebied van ICT en staat op het punt om op een heel andere manier te gaan werken. Functioneel beheerders gaan zich richten op het verbeteren van werkprocessen in plaats van het beheren van specifieke applicaties, waardoor de behoeften van (zorg)medewerkers echt centraal komen te staan. Jouw frisse blik is in dit proces heel welkom! Als junior functioneel beheerder ga jij je richten op verschillende bedrijfsvoeringsprocessen in de organisatie. Samen met onder andere een informatiemanager en een architect, werk jij aan grote projecten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het automatiseren van wijzigingen in autorisaties, waardoor een nieuwe medewerker direct de juiste toegangsrechten krijgt. Een ander voorbeeld is het project rondom werken met documenten, waarin jij gaat onderzoeken hoe het opslaan en vinden van informatie makkelijker gemaakt kan worden. Tijdens al dit soort projecten speel jij een belangrijke rol in het ophalen van behoeften bij gebruikers, het onderzoeken wat technisch mogelijk is samen met experts binnen en buiten de organisatie en het implementeren van veranderingen in systemen en applicaties. Naast het werken aan grote projecten, verdiep jij je in complexe vragen en storingen (tweedelijns incidenten) en coördineer je het testen van updates of nieuwe applicaties. Al met al een veelzijdige rol waarin je veel in contact bent met verschillende collega’s. Jij hebt echt een schakelpositie! En omdat de rol nieuw is, is er volop ruimte voor jouw eigen ideeën.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil jij een bijdrage leveren aan innovatie in de zorg? Jezelf ontwikkelen op het gebied van IT? En vooral lekker aan de slag in een afwisselende rol waarin je veel ruimte krijgt voor jouw ideeën? Dan is dit de ideale carrièrestap voor jou!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij de zorgorganisatie is groot!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris: €2300 - €2500 (o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in Utrecht is een van de grootste in de regio op het gebied van ouderenzorg en richt zich op verzorgd wonen, revalidatie en thuiszorg. Jij komt als junior functioneel beheerder terecht op de afdeling Informatisering en Automatisering. Je hebt veel contact met jouw collega-functioneel beheerders, die je dagelijks tijdens de dagstart spreekt. Samen zullen jullie de komende tijd de functie van functioneel beheerder ook verder vormgeven. Daarnaast werk je in verschillende projecten samen met de IT architect, informatieanalisten en allerlei collega’s binnen de organisatie. De sfeer in de organisatie is lekker informeel en collega’s staan voor elkaar klaar. En als het straks weer kan, beginnen ook de borrels bij de brouwerij in de buurt weer.

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk maandag 19 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 1. Hoe omschrijf jij jezelf?
 2. Wat spreekt je aan in deze rol?
 3. Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 4. Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur