Junior Functioneel Beheerder

Optimaliseer de systemen om de zorg van deze zorginstelling te verbeteren!

  • Invloedrijk
  • Kwaliteitsgericht
  • Samenwerkend

Wie ben jij?

Met jouw communicatieve vaardigheden kom je snel tot de kern van een vraagstuk of probleem en kun jij gebruikers van de systemen heldere aanwijzingen geven. Jij beschikt over het vermogen om je werk te organiseren en te plannen, waardoor je zelfstandig werkt en de juiste prioriteiten stelt. Verder ben jij van nature nieuwsgierig waardoor je initiatief neemt. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Een relevante studieachtergrond is een pré (denk aan bijvoorbeeld Health Economics, Health Sciences, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde MER, Zorgmanagement, Business IT & Management, Health Care Management of HEPL) - maar ook andere studies zijn misschien wel passend

  • Affiniteit met IT.

Wat houdt dit avontuur in?

In de rol van Functioneel Beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van de applicaties. Jij beweegt je door de organisatie om de wensen van gebruikers te inventariseren en de haalbaarheid van deze behoeftes te testen. Vervolgens ben jij ook verantwoordelijk voor eventuele wijzigingen of verbeteringen in de applicaties. Behalve de praktische werkzaamheden (het beantwoorden van vragen, contact opnemen met leveranciers etc.), heb je contact met de directie van de organisatie over mogelijke verbeterpunten en heb jij goed in de gaten hoe verschillende applicaties met elkaar samenwerken. Lekker veelzijdig, dit avontuur!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om direct een bijdrage te kunnen leveren aan het IT-landschap van deze zorginstelling. Je gaat operationeel aan de slag, maar kunt ook op een tactischer vlak invloed uitoefenen. Super tof!

Wat bieden wij?

  • Een opdracht voor 12 maanden van 36 tot 40 uur per week
  • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Gym, waarbij je ook Extra Workouts kunt volgen en je kunt verdiepen in Functioneel Beheer en BiSL.

  • Salaris tussen de €2.200,- en €2.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week

  • Een reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer als je met de auto reist, tweedeklas OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorgorganisatie bedient het hele spectrum van de ouderenzorg in de omgeving van Eindhoven. Er zijn ruim 750 medewerkers in dienst, maar de interne afdeling waarbinnen jij aan de slag gaat beslaat uit slechts 30 man. Je team zal uit jouzelf en twee anderen bestaan. Iedereen hiervan werkt op kantoor, waardoor het makkelijk contact maken is en je werk ook echt op het werk blijft. Jezelf zijn wordt gewaardeerd, laat vooral jouw unieke bijdrage zien! Gastvrijheid is een belangrijke waarde voor deze organisatie, collega’s staan altijd voor elkaar klaar. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Bij uitstek een omgeving om te gaan pionieren!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 18 januari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Eria Wijnja (Optimisme)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack