Junior Functioneel Applicatiebeheerder Onderzoek & Onderwijs in het Ziekenhuis

Beheer en optimaliseer de applicaties voor de onderzoeks- en onderwijsafdelingen in dit ziekenhuis en draag indirect bij aan kennisontwikkeling in de zorg!

 • Autonoom
 • Behulpzaam
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jouw grootste talent is verbinden. In deze rol heb je met veel verschillende mensen contact (van onderzoekers tot IT’ers) en dat geeft jou energie. Daarnaast ben je analytisch sterk: jij hebt het vermogen om oorzaak - gevolg denken toe te passen in je werk en bent succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen door een vraagstelling te ontleden, verbanden te leggen en vanuit daar logische conclusies te trekken. Bovendien ben je goed met techniek en heb je snel door hoe systemen en applicaties werken. Ten slotte kun je goed zelfstandig werken en ben je proactief, je stapt snel op mensen af om met hen af te stemmen en vragen te stellen.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld Technische Geneeskunde, Medische Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica en Management, Kunstmatige Intelligentie, Gezondheidswetenschappen, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie... maar een andere studierichting mag ook!
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen (mag bijv. ook in je vrije tijd) en de wens om hier nog meer over te leren
 • Affiniteit met gezondheidszorg

Wat houdt dit avontuur in?

Het applicatieteam ‘Onderwijs en Onderzoek’ is verantwoordelijk voor alle systemen en werkomgevingen die gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek en voor onderwijs aan (geneeskunde)studenten en medewerkers van het ziekenhuis. Als junior functioneel applicatiebeheerder ondersteun je gebruikers (meestal onderzoekers) bij vragen rondom applicaties. Je stelt de juiste vragen om de achterliggende vraag van een gebruiker goed te begrijpen en gaat vervolgens op zoek naar een oplossing. Meestal heb je hier andere (IT) experts voor nodig. Ook in de ontwikkeling van applicaties speel je een belangrijke rol. De behoefte van gebruikers staat hierin centraal en jij denkt actief mee over vernieuwende oplossingen door met hen en betrokken expertiseteams in gesprek te gaan. De ontwikkelingen in onderzoek gaan razendsnel en het is belangrijk dat de ondersteunende techniek hier ook in meegaat. Ten slotte zorg je ook voor het implementeren van nieuwe applicaties en updates van bestaande applicaties. 

Al met al een dynamische rol waarin je met veel contact hebt met verschillende partijen om oplossingen te vinden voor complexe problemen! 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit ziekenhuis wil voorop lopen op het gebied van onderwijs en onderzoek en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren! En bovendien is dit dé kans om meer te leren van applicaties. En verder:

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week en 13 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt
 • Kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

De afdeling ICT in dit ziekenhuis in Amsterdam is volop in beweging. Steeds meer focussen zij zich op verbinding met de gebruikers en zoeken zij samen met verschillende expertiseteams naar de beste oplossingen. De komst van twee pioniers met recente kennis vanuit hun studie en frisse energie is dan ook heel welkom! En ja, je leest het goed: er zullen twee starters als junior functioneel applicatiebeheerder in het applicatieteam ‘Onderwijs en Onderzoek’ aan de slag gaan. Je hebt dus direct een buddy! Daarnaast zul je begeleid worden door zeer ervaren applicatiespecialisten. Gezien de Corona-maatregelen, zul jij afwisselend thuis en op locatie aan het werk zijn. Zowel digitaal als op kantoor zijn er wekelijks 2 overlegmomenten in het team, waardoor collega’s goed op de hoogte zijn van wat er bij ieder speelt en elkaar waar nodig kunnen helpen.


Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 8 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack