Junior Functioneel Applicatiebeheerder in een Ziekenhuis

Bouw samen met jouw team aan de verbinding tussen ICT en de business van dit ziekenhuis.

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve lefgozer of -dame die niet bang is om het goede voorbeeld te geven door zichzelf te laten zien. Jouw inzichten en ideeën deel je graag met anderen en door jouw nieuwsgierige aard achterhaal jij gemakkelijk de vraag achter de vraag; ‘waarom’ is jouw stopwoord. Verder beschik jij over goede communicatieve vaardigheden: je zet de bril van iemand anders makkelijk op, waardoor je aan veel verschillende mensen uit kan leggen wat je doet, en waarom je dat doet. Bovendien ben jij servicegericht en help je als echte teamplayer anderen graag om hun doelen te bereiken.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur een zorggerelateerde of technische studieachtergrond  (bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Beleid, Management en Gezondheidszorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!). Hoewel een passende studieachtergrond mooi meegenomen is, kun jij boven alles goed uitleggen waarom je kiest voor deze toffe functie in de zorg. 

 • Affiniteit met informatietechnologie/ICT is een pré 

Wat houdt dit avontuur in?

Als functioneel applicatiebeheerder ben je de spin in het web tussen HiX, de eindgebruikers en de leveranciers. Je ondersteunt artsen, verpleegkundigen en het ondersteunend ziekenhuispersoneel bij het gebruik van deze applicatie. Je beheert de functionaliteiten en je schakelt met verschillende afdelingen (bijvoorbeeld techniek) en leveranciers met als doel om de applicatie te optimaliseren. Hierdoor is de applicatie afgestemd op de processen van dit ziekenhuis. Concreet ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor een (specifiek) deel van HiX. De ‘HiX werkzaamheden’ zullen ten tijde van jouw start worden verdeeld, mogelijk in 4 kolommen (bijvoorbeeld de kolommen poliklinisch of klinisch). Samen met je collega’s pak je actief het eigenaarschap op voor HIX. Jij zal je bezighouden met het oplossen van incidenten, het inventariseren en concretiseren van wensen van gebruikers, het testen en implementeren van updates van HiX en het schrijven van werkinstructies en handleidingen om zo het gebruik ervan te optimaliseren.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Allereerst de mooie uitdaging binnen een nieuw team om samen de ICT te verbinden met de rest van de business van dit ziekenhuis. En verder;

 • Een opdracht voor 12 maanden met een grote kans op overname voor 40 uur per week.

 • Doorgroeimogelijkheden naar een seniorfunctie (informatiemanagement en IT-architectuur).

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (tussen de €2100 en €2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis in het midden van ons land is al jaren een begrip in Utrecht en omstreken. Het wordt gekenmerkt door haar deskundige en vriendelijke artsen en haar bekwame en zorgzame verpleegkundigen. De nieuwste technieken, een warme sfeer en een  prettige samenwerking vind je hier terug. Een super omgeving om te pionieren dus! Jouw team bestaat uit 7 gedreven collega’s met veel kennis en potentie. De sfeer is open en plezierig. Met de komst van een nieuw management is er alle ruimte voor verandering en professionalisering. En jij mag daar deel van uitmaken!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 21 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack