Junior Financieel Functioneel Beheerder Zorg

Beheer en optimaliseer de finance applicaties en werkprocessen, en draag bij aan de financiële gezondheid van deze jeugdzorg instelling!

 • Autonoom
 • Flexibel
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jouw grootste talent is jouw analytische vermogen: jij bent succesvol in het analyseren van problemen en leggen van verbanden om tot een goede oplossing te komen. Daarnaast ben je technisch onderlegd en heb je snel door hoe (financiële) systemen en applicaties werken. Bovendien ben jij proactief en kun jij goed regie nemen. Het geeft jou energie om overzicht te houden binnen complexe processen, veel contact te hebben met collega's en de juiste mensen aan te haken om tot een oplossing te komen. Tenslotte ben je behulpzaam en communicatief vaardig, je geeft graag uitleg en training aan collega's over de financiële applicaties en processen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bij voorkeur in de richting van IT met financiële affiniteit (denk bijvoorbeeld aan Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management, Informatiekunde, Kunstmatige Intelligentie, Toegepaste Cognitieve Psychologie, Economie, Finance & Control, (Health) Economics, Health Policy, Management and Economics, Accountancy, Management Entrepreneurship in Healthcare, Business Administration, Innovation Management, Entrepreneurship and Sustainability). Het allerbelangrijkste is echter dat je affiniteit hebt met big data, IT & systemen, dus je mag ons ook verrassen! Dit kan ook naar voren komen in een bijbaan (bijvoorbeeld bij een servicedesk) of in een hobby (bijvoorbeeld programmeren in je vrije tijd).
 • Affiniteit met (jeugd)zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Deze zorgorganisatie in Amsterdam is gespecialiseerd in ondersteuning en (psychiatrische) hulp voor kinderen, jongeren en gezinnen. De afdeling Financiën zorgt voor het verkrijgen, vastleggen, verwerken en verstrekken van alle financiële informatie die nodig is binnen de organisatie. Het is een innovatieve organisatie, waar IT en Financiën volop in ontwikkeling is. Aangezien de organisatie recentelijk is ontstaan vanuit een fusie, zijn er binnen Financiën ontzettend veel uitdagingen ontstaan waarbij expertise op IT vlak nodig is om de bestaande werkprocessen en informatievoorziening te optimaliseren. Systeemintegratie, robotisering, geoptimaliseerde automatisering en gebruik van big-data zijn bijvoorbeeld onderwerpen waar ze graag mee aan de slag willen. Ze zijn daarom op zoek naar een innovatieve en enthousiaste pionier, die ze hierbij wil gaan helpen! Naast de vele uitdagingen en gewenste innovaties, zullen de werkzaamheden als Financieel Functioneel Beheerder bestaan uit onderhoud- en beheer werkzaamheden gerelateerd aan de financiële pakketten Accountview en Pro-Active. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van gebruikers binnen de organisatie (behandelaren en back-office medewerkers) bij het gebruik van de applicaties door het hebben van telefonisch contact en een meldingssysteem. Jouw analytische vermogen zet je in om problemen te signaleren, analyseren en een passende oplossing te bedenken. Daarnaast word je binnen korte tijd expert op het gebied van deze financiële applicaties. Vanuit deze kennis geef je uitleg en trainingen aan gebruikers, en schrijf je duidelijke werkinstructies. Bovendien ben je de centrale schakel tussen de teamleider financiën, de toeleveranciers, de ICT afdeling en uiteraard je directe collega’s binnen het team Financiën. Door jouw innovatieve blik denk je actief mee en heb je invloed op de verdere technologische ontwikkeling van het team Financiën, zodat deze organisatie het verschil kan blijven maken voor de kwetsbare jeugd! 
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is dé kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van technologie en finance in de zorg, en een directe bijdrage te leveren aan de jeugdhulp. Daarnaast:

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36  uur per week bij de opdrachtgever en 10 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Begeleiding door jouw projectcöordinator van Studelta en vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Salaris (tussen de 2300 en 2600 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in de regio Amsterdam biedt hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen, van opvoedondersteuning tot hoog complexe psychiatrische zorg. In deze rol heb je veel contact met behandelaren, maar ook collega’s van zowel het team Functioneel Beheer als het team Financiën. Jouw rol valt in beide teams, waardoor je veel directe collega's hebt! Naast jouw andere jonge en gedreven collega's in deze teams werk je veel samen met jouw leidinggevende. Zij zullen jou samen wegwijs maken in het werk en de organisatie. De sfeer is positief en betrokken. Bovendien is dit een organisatie waar veel mogelijkheden zijn. Er zijn hier al meerdere pioniers via ons begonnen en een aantal daarvan zijn inmiddels doorgegroeid en in dienst van de organisatie. Oftewel: dit is de perfecte plek voor de start van jouw carrière!

Geïnteresseerd? 
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 25 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder!

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur