Junior Financieel Adviseur Non-Profit

Wel interesse in financiële en bedrijfskundige vraagstukken, maar niet per se een relevante studieachtergrond? Of wil je juist binnen de non-profit in plaats van op de Zuidas aan de slag? Wij zoeken altijd junior financieel adviseurs!

  • Autonoom
  • Creatief
  • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit, je vindt het bijvoorbeeld leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dankzij jouw cijfermatig inzicht haal jij uit een brij van cijfers zonder enige moeite de rode draad. Hoewel je het leuk vindt om je hierin te verdiepen, zoek je ook graag contact met collega’s in verschillende lagen van de organisatie en weet je jouw communicatie goed af te stemmen op individuen. Je bent assertief in het leggen van contact en durft jouw ideeën en feedback te delen. Ten slotte ben je flexibel. Het geeft jou energie als geen dag hetzelfde is!

Jij bent een HBO of WO starter met:

  • Affiniteit met non-profit. Denk aan de zorgsector (GGZ, langdurige zorg, ziekenhuiszorg), de overheid en woningcorporaties
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Een HBO en/of WO diploma op zak. Studieachtergrond maakt niet uit! Je kunt aan opleidingen denken als (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Econometrie, Finance, Bedrijfseconomie, Management, Economie en Recht
  • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur).

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta werken we samen met opdrachtgevers door heel Nederland: van een grote GGZ organisatie in Friesland, tot het UMC in Utrecht en verschillende gemeenten in Zuid Holland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar pioniers die deze sector willen opschudden! Het gros van onze opdrachtgevers heeft te maken met veranderingen die grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering, waarbij het de kunst is om te balanceren tussen het behouden van de menselijke maat en de financiële gezondheid. Daarom zijn zij regelmatig op zoek naar starters die met een frisse blik naar processen, geldstromen en capaciteitsmanagement kijken.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is dé kans om jezelf te ontwikkelen als financieel adviseur en business controller of juist om een switch te maken van de profit naar non-profit sector. Een mooie combinatie tussen 'harde' cijfers en de 'zachte' maatschappelijke kant!

Wat bieden wij?
LET OP:
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

  • Een fulltime aanstelling voor langere tijd (minimaal een half jaar) voor tussen 32 en 40 uur, met kans op overname door de opdrachtgever
  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we alleen pioniers bij organisaties die écht een bijdrage leveren aan de maatschappij - voornamelijk binnen de non-profit sector. Op basis van jouw ambities en drijfveren doen wij ons best om de juiste match te maken tussen jou en de organisatie waar je komt te werken! Dit betekent dat de werkomgeving waar jij aan de slag gaat echt afhankelijk is van wie jij bent: het kan zijn dat een grote organisatie goed bij je past, of misschien werk je liever in een kleine start-up. Werk je liever met een leidinggevende of zelfsturend? Zo zijn er allerlei vragen die we graag met jou beantwoorden in een (vrijblijvend) gesprek, om zo te onderzoeken van welke baan en werkplek jij nou écht gelukkig wordt.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur