Junior Financieel Adviseur bij een Gemeente

Zet jouw bedrijfskundige en financiële talenten in voor een toekomstbestendig en financieel gezonde gemeente!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent businesswise, maar door jouw sociale hart zet je jouw financiële talenten liever in voor het maatschappelijk belang. Je bent nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit, “hoe” is leuk te weten, maar “waarom” is nog veel interessanter! Dankzij je cijfermatig inzicht en helicopterview kan je bovendien goed naar (financiële) processen kijken en eventuele knelpunten signaleren en oplossen. Jij wilt er alles aan doen dat het zakelijk goed geregeld is, dus in die zin ben jij ook zeker resultaatgericht. Een beetje weerstand van de gevestigde orde zie jij als een mooie uitdaging. Dit houdt je niet tegen om de verbinding met collega’s op te blijven zoeken en samen te werken met mensen uit verschillende lagen van de organisatie. Ten slotte ben je flexibel, het geeft jou energie als geen dag hetzelfde is en je hebt er plezier in om met verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn.

Jij bent een starter met:

 • 0-2 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak

 • De wens om de FILOK opleiding te gaan doen
 • Bij voorkeur een bedrijfseconomische/financiële of bestuurskundige studieachtergrond (zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bestuurskunde Economie, Economics & Business Economics, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy, Pilosophy, Politics and Economics, Accountancy, Econometrie, Finance & Control, Management, Economie en Recht (MER), Commerciële Economie, etc. ???????Let op dit is geen harde eis! een ander studieachtergrond met een goed verhaal mag ook.

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Financieel Adviseur houd je bezig met financiële en bedrijfskundige vraagstukken en dossiers voor de portefeuille Bedrijfsvoering, Klantcontactcentrum, Burgerzaken en beheer gemeentelijke gebouwen. Jij bent de sparringpartner voor alles wat er speelt binnen de business op financieel gebied. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt bij het doorlopen van de jaarlijkse planning en control cyclus. Je geeft je concrete en heldere financiële adviezen en je zorgt voor de financiële onderbouwing vraagstukken die spelen binnen dit domein waarin digitalisering volop gaande is en waar creativiteit en nieuwe ideeën nodig zijn om de snelle ontwikkelingen bij te kunnen houden!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om het gemeentelijke speelveld goed te leren kennen en je te ontwikkelen op zowel financieel als persoonlijk vlak. Daarnaast ook

 • Een FILOK opleiding
 • De ruimte om als starter te pionieren in een gemeente met ervaren collega’s, die jou inhoudelijk verder helpen
 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 34-38 uur per week met kans op indiensttreding bij de organisatie

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris van €2.300 - €2.700 o.b.v. 40 uur per week

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

In deze waterrijke gemeente tussen Utrecht en Amsterdam kom je terecht in een organisatie met ambitieuze medewerkers, korte lijnen en een informele werksfeer. Er is veel vrijheid om te handelen. Want als jij goede ideeën hebt, dan krijg je waarschijnlijk ook de kans om hiermee aan de slag te gaan en deze uit te voeren.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf?Wat spreekt je aan in deze rol?Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur