Junior Financieel Adviseur

Word jij de nieuwe Zorg CFO van de toekomst? Ontdek het complete financiële traject van deze zorgorganisaties in de regio Utrecht, ontwikkel je als business controller en verdiep je in de nieuwste technologieën om de organisatie vooruit te helpen!

 • Vernieuwend
 • Autonoom
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit, je vindt het bijvoorbeeld leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dankzij je cijfermatig inzicht haal jij uit een brij van cijfers zonder enige moeite de rode draad. Hoewel je het leuk vindt om je hierin te verdiepen, zoek je ook graag contact met collega’s in verschillende lagen van de organisatie en weet je jouw communicatie goed af te stemmen op individuen. Je bent assertief in het leggen van contact en durft jouw ideeën en feedback te delen. Ten slotte ben je flexibel, het geeft jou energie als geen dag hetzelfde is en je hebt er plezier in om met verschillende werkzaamheden bezig te zijn.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 2 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Bij voorkeur een bedrijfseconomische/financiële studieachtergrond (zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Economie, Economics & Business Economics, International Business Administration, Fiscale Economie & Accountancy, Pilosophy, Politics and Economics, Accountancy, Econometrie, Finance & Control, Management, Economie en Recht (MER), Commerciële Economie, etc.)
 • Aantoonbare kennis van Excel en affiniteit met software
 • Bij voorkeur een rijbewijs

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior financieel adviseur kom je terecht in het business control team. Dit team geeft inzicht en advies over de financiën van drie zorgorganisaties. Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Je doorloopt alle financiële processen zoals het controleren van begrotingen, het maken van jaarrekeningen en het opstellen van rapportages. Daarnaast denk je kritisch mee over de visie op zorg en de toekomst van de organisaties. Zo is het team nu bijvoorbeeld druk met het opnieuw vormgeven van de planning & control cyclus. Om ervoor te zorgen dat er draagvlak ontstaat voor zulke veranderingen, zoek je aansluiting met o.a. zelfsturende zorgteams, teamcoaches, HR medewerkers, maar ook met de directie. Je brengt kennis van nieuwe technologie mee en weet informatie op een inspirerende manier inzichtelijk te maken, bijvoorbeeld met een Prezi. Ten slotte krijg je de kans om sessies bij te wonen met business controllers en financieel experts van andere zorgorganisaties, zodat jij je kunt ontwikkelen tot de CFO van de toekomst!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Deze functie zit bomvol ontwikkelingsmogelijkheden! Daarnaast wordt de kennis die jij meebrengt op prijs gesteld en zul je als volwaardig sparringpartner gezien worden.

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36-40 uur per week (4x 9 bespreekbaar), met kans op indiensttreding bij de organisatie 
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (minimaal 2200 o.b.v. 40 uur per week, hoogte afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Jij zult vanuit een overkoepelende stichting dienstverlenend zijn aan drie zorgorganisaties die actief zijn in de ouderenzorg. Vanuit de afdeling Planning & Control zul je contact hebben met alle lagen van de organisaties, je bent dus ook op meerdere locaties te vinden! Om je een vliegende start te geven, zul je de eerste maanden veel meelopen met de bedrijfseconomen uit het business control team en collega’s van de financiële administratie.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack