Junior Business Controller in de Zorg

Draag met jouw cijfermatig inzicht en gedrevenheid bij aan de toekomstbestendigheid van deze GGZ-organisatie!

 • Gestructureerd
 • Vernieuwend
 • Transparant

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door jouw analytische denkvermogen. Jij ziet snel waar de crux van een probleem zit en weet snel met oplossingen te komen. Dankzij je cijfermatig inzicht haal jij uit een brij van cijfers zonder enige moeite de rode draad. Het liefst werk jij resultaatgericht naar een doel toe, waarbij je anderen betrekt waar nodig en een heldere planning maakt. Gaat het even niet zoals gepland? Jij bent niet gauw van je stuk gebracht! Je blijft nuchter en bewaakt het overzicht. Als laatste ben jij sociaal sterk en bewust van je omgeving: wanneer nodig voor het eindresultaat, pas jij je communicatie aan.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een bedrijfseconomische studieachtergrond (zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Economie, Economics & Business Economics, International Business Administration, Pilosophy, Politics and Economics, Accountancy, Econometrie, Finance & Control, Management, Economie en Recht (MER), Commerciële Economie, etc.)
 • Aantoonbare kennis van Excel. Idealiter ben je ook bekend met andere systemen (Matlab, SPSS, etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior business controller in regio Utrecht voorzie jij jouw team van uitgebreide financiële analyses die bijdragen aan de kennis van de kansen in de GGZ-markt. Jij breng in kaart wat financiële risico's zijn, houdt het totaaloverzicht van het financieel beheer op het gebied van de peiler 'Markt,' zorgt voor de financiële verantwoording naar gemeenten toe waar nodig en bent betrokken bij team business control. Een opdracht waar jij je mee bezig gaat houden? Stel: een zorgmanager wil weten of het aanbieden van een nieuw, kleiner zorgpakket rendabel is. Deze vraag komt bij jou te liggen. Je verzamelt benodigde informatie, overlegt met collega's, analyseert de bulk aan data en brengt vervolgens advies uit. Is dit een nieuwe kans in de markt? Dan verwerkt de zorgmanager jouw advies in een business case. Zo draag je direct bij aan innovatie en toekomstbestendigheid van de zorg!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij krijgt de kans om het speelveld van deze vooruitstrevende GGZ-organisatie goed te leren kennen! De maatschappelijke impact van jouw werk is bovendien groot.
 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op overname voor 36 uur per week, per 1 april
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Een marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze GGZ organisatie is een voorloper in de markt! Ze zijn één van de grootsten in hun branche en hechten veel waarde aan vernieuwing en verbetering van de zorg die zij aanbieden. Om deze reden hebben ze een poos geleden de organisatiestructuur omgegooid: zo kunnen ze beter inspelen op de wensen van de markt. Als financieel adviseur kom jij te werken in het team dat zich bezighoudt met precies deze wensen, wat uiteindelijk leidt tot nóg meer cliënt-gerichte en flexibele zorg. Naast dat je onderdeel bent van team Markt, ben jij ook aangehaakt bij de business controllers van deze organisatie. Binnen beide teams is er ruimte voor initiatief en kunnen ze een pionierende blik goed gebruiken - jij kunt zo direct verantwoordelijkheid pakken! 

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 25 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack