Junior EPD Consultant & Epic Expert

Ontwikkel je tot dé expert op het gebied van Epic in dit ziekenhuis en lever een directe bijdrage aan de digitalisering in de zorg!

 • Gestructureerd
 • Autonoom
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je hebt kennis van zorgadministratieve processen (DBC’s), je houdt van structuur en systemen en het is jouw passie om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Je vindt het leuk om verbinding te maken en bruggen te slaan tussen verschillende vakgebieden en afdelingen. Bovendien ben je stressbestendig, kun je goed omgaan met veranderingen en ben je succesvol in het herkennen en oplossen van problemen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 5 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in Zorgmanagement, Management in de Zorg, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen, Psychologie of Bedrijfswetenschappen. Maar andere studies zijn ook welkom!

 • (Aantoonbare) affiniteit met de ziekenhuiszorg

 • Ervaring met DBC's.

Wat houdt dit avontuur in?

Het is een unieke kans om als starter betrokken te kunnen zijn bij het continu verbeteren van de kwaliteit van de zorg in dit ziekenhuis in Amsterdam. Je krijgt namelijk de kans om je te ontwikkelen tot Epic specialist wat betekent dat je een spin in het web bent tussen de zorgadministratieve processen/DBC’s, het EPD en de zorgverlener. Je leert dit niet alleen in de praktijk, maar krijgt ook de kans om workshops in o.a. Amerika te volgen. Hoe cool is dat!  Jouw aandachtsgebied binnen het EPD lijkt het sluitstuk van het proces (facturatie) maar is eigenlijk al verweven in het eerste begin (registratie). Dit betekent dat je uitgedaagd wordt om de complexe issues integraal te analyseren en samen met je collega’s uit andere modules binnen het EPD oorzaken aan te pakken, in plaats van alleen te reageren op ad hoc problemen in de DBC-module. Je bent nauw betrokken bij diverse zorgverleners, van medisch specialist tot baliemedewerker om met elkaar zorg te dragen voor het optimaliseren van de zorgadministratieve processen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is dé kans om jezelf te ontwikkelen als Epic expert en dankzij trainingen die je volgt in de VS staat dit ook nog eens aantoonbaar op je CV. Super tof!

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, tussen de 36 en 40 uur per week.
 • Het doel van het traject van Studelta is dat je hierna in dienst gaat.
 • Trainingen om je tot Epic expert te ontwikkelen. Moeten we nog een keer herhalen? Je gaat hiervoor naar de VS!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
 • Salaris tussen de 2300 en 2500 euro per maand o.b.v. 40 uur per week 
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Jouw werkdag is nooit hetzelfde! Je werkt namelijk in een dynamische omgeving, waarbij ad hoc problemen geregeld voorbij komen en opgelost moeten worden. Je werkt vooral samen met de EPD specialisten en daarnaast de diverse zorgverleners, van medisch specialist tot baliemedewerker. Je gaat werken in een informele werkomgeving met korte lijnen, waar afstemming en samenwerking erg belangrijk is. De helpdesk zit bijvoorbeeld in het midden van de afdeling waardoor er korte lijnen zijn en er continu afstemming nodig is. Tot slot sta je in deze functie in het hart van de ontwikkeling van e-Health in de toekomst.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 24 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Maike van der Linde (Groei)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack