Junior Data Analist Vastgoed

Zet jouw liefde voor puzzelen met data in om mee te denken op strategisch niveau en overtuig de managers met jouw bevindingen!

 • Transparant
 • Invloedrijk
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Jij begint te stralen wanneer je een Excelsheet met cijfers voor je krijgt en vindt het leuk om hier allerlei berekeningen mee te maken. Met jouw cijfermatig inzicht en onderzoekende houding ga je aan de slag om tot een advies te komen op basis van de bestaande berekeningen. Bovendien vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren en overtuigen wat betreft informatie die je uit een dataset kunt halen. Je werkt graag planmatig en gestructureerd, en door jouw analytische vermogen ben jij in staat om verbanden te leggen tussen de data en maatschappelijke thema's die spelen binnen de sociale huur. Tot slot ben jij verbindend en een echte teamplayer, jij werkt graag samen naar een doel toe! 

 • Jij bent een HBO/WO starter met:

  • Maximaal 4 jaar werkervaring;

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding richting vastgoed real estate of finance, zoals Vastgoed en Makelaardij, Real Estate Management, Vastgoedkunde, (Fiscale) Economie, Sociale Geografie, Accountancy of Bedrijfseconomie. Maar je mag ons ook verrassen!

  • 36 uur per week beschikbaarheid

  • Ervaring met Excel

  • Aantoonbare affiniteit met vastgoed, finance en onderzoek

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat in deze startersfunctie aan de slag als data-analist bij een woningcorporatie in Harderwijk. Dus woon jij bijvoorbeeld in de buurt van Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle of Lelystad en word je enthousiast van cijfermatige (vastgoed)data lees dan snel verder!

In deze functie kom je te werken in het adviesteam Volkshuisvesting en Vastgoedsturting, en ondersteun je de manager Assetmanagement bij het ontwikkelen van een strategische visie door middel van het analyseren van de data over de huurwoningen die deze organisatie beheert, verhuurt en onderhoudt. Concreet ga jij o.a. aan de slag met het aanleveren van (financiële) management rapportages over de vastgoed portefeuille. Zo hou jij je bezig met het controleren van de marktwaardes, het analyseren van de WOZ-waarde van woningen en bedrijfsruimten en het actueel houden van het VIM (Vastgoed Informatie Model) en assetmanagement. Je neemt deel aan (interne) overleggen om jouw bevindingen op basis van de data te beargumenteren en denkt mee over het toekomstige beleid. Je hebt maatschappelijke belangstelling en verdiept je graag in thema's zoals duurzaamheid en de behoefte van de huurders, door huurderstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Tenslotte ondersteun je met biedingen voor de gemeente.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 • Een fulltime opdracht voor 12 maanden via Studelta, met een grote kans op indiensttreding bij de opdrachtgever na een jaar;
 • Salaris o.b.v. achtergrond en ervaring;
 • De mogelijkheid om verandering te brengen in de organisatie. Met jouw vernieuwende kijk breng je nieuwe inzichten naar binnen en help je de corporatie echt verder;
 • Doorgroeimogelijkheden in deze organisatie zijn er volop, zo kun je doorgroeien naar data-specialist of assetmanagement;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze middelgrote woningcorporatie ligt in Harderwijk aan de rand van de Veluwe, maar heeft woningen door het hele land. Zo’n 75 collega’s werken samen hard om alle huurders van een fijn thuis te voorzien. De sfeer is informeel, en er is veel ruimte voor luchtigheid en ontspanning. Het team Volkshuisvesting en Vastgoedsturing bestaat uit 2 Data-analisten en 2 Assetmanagers, en is een mooie mix van junior en senior medewerkers. Om nog een betere balans te krijgen tussen de verschillende generaties op de werkvloer, zijn ze op zoek naar een enthousiaste starter. Jouw onbevangenheid, nieuwe ideeën en veranderkracht zijn dus bijzonder welkom!

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 15 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack