Junior Contractmanager Zorg

Beheer en optimaliseer de processen rondom contractafspraken voor apothekers!

  • Kwaliteitsgericht
  • Gestructureerd
  • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij werkt op een systematische manier en vindt het prettig om overzicht te houden in je werkzaamheden door bijvoorbeeld te werken met to-do lijstjes. Je bent analytisch sterk en ziet snel de rode draad in processen. Bovendien neem je initiatief om bepaalde fouten te voorkomen in de toekomst. Tenslotte ben je servicegericht en kun je professioneel communiceren met verschillende belanghebbenden.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Maximaal 0-3 jaar werkervaring;
  • Een relevante HBO/WO studieachtergrond (bijvoorbeeld Management in de Zorg, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Farmacie, Farmaceutische wetenschappen, maar ook Bestuurskunde, MER, Bedrijfskunde, Organisatiewetenschap, Bestuur & Beleid, Rechten) Let op: dit is GEEN eis. Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral.

Wat houdt dit avontuur in?

Jij komt te werken in een snelgroeiende organisatie met een divers team en een open cultuur. Je kantoor bevindt zich in Amersfoort, en in het kantoor waar je komt te werken zijn de lijntjes kort. Je werkt nauw samen twee andere collega's die dezelfde werkzaamheden zullen uitvoeren en waar je met vragen altijd bij terecht kunt.

De organisatie waar je voor gaat werken helpt apothekers met het automatiseren van processen en contractadministratie. Er worden tussen zorgverzekeraars en apothekers contractuele afspraken gemaakt en als deze er zijn kom jij als junior contractmanager om de hoek kijken. Jij zorgt ervoor dat deze afspraken goed in het systeem worden gezet en dat alle partijen zich aan deze afspraken houden. Jij gaat je met name ontwikkelen tot dé specialist voor de module Farmacie. Je staat regelmatig in contact met zowel zorgverzekeraars, apothekers als de interne afdeling ICT.

Met jouw frisse blik en analytisch vermogen ga jij naast je werkzaamheden als contractmanager ook nadenken over structurele oplossingen veelvoorkomende problemen. Jij gaat het proces op het gebied van contractadministratie écht optimaliseren en er wordt veel ruimte gegeven voor initiatief. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze organisatie krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken en direct eigen taken en verantwoordelijkheden, de ideale eeste stap in jouw carrière dus!

  • Een aanstelling voor een jaar met zicht op indiensttreding bij wederzijdse tevredenheid voor  40 uur per week;
  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
  • Begeleiding door jouw projectcöordinator van Studelta en vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
  • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring)
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Jij komt te werken in een snelgroeiende organisatie die ondersteuning biedt in het automatiseren van contractafspraken en financiële afspraken tussen apothekers en bijvoorbeeld zorgverzekeraars. De organisatie kent een informele cultuur en gemoedelijke sfeer. Omdat de organisatie niet zo groot is, ken je iedereen. Het werk is veelzijdig en afwisselend en je werkt met verschillende collega's samen. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 14 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack