Junior Contractmanager

Als dé productspecialist Farmacie beheer en optimaliseer jij de processen rondom contractafspraken voor apothekers!

 • Vernieuwend
 • Resultaatgericht
 • Transparant

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk en vindt het heerlijk om je vast te bijten in complexe vraagstukken. Maar nog liever ga je vervolgens snel aan de slag met een oplossing, je bent namelijk een echte doener! Je bent bovendien goed in het stellen van prioriteiten en hebt vlug in de gaten welke taken en vragen het meest urgent zijn. Vanuit jouw behulpzame karakter vind je het leuk om ingewikkelde informatie zo uit te leggen dat anderen het snel begrijpen. Je stemt je communicatie goed af op verschillende individuen en kan daardoor goed overweg met o.a. apothekers, zorgverzekeraars en IT specialisten. Ten slotte hou je van een uitdaging en werk je graag zelfstandig. Jij wordt binnen de organisatie dé expert van het automatiseringssysteem voor farmacie contractafspraken en daar ben je trots op!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in de richting van Bestuurskunde, MER, Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Bestuur & Beleid, Rechten, Management in de Zorg, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen, etc. Let op: Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Interesse in het speelveld van apothekers en zorgverzekeraars

Wat houdt dit avontuur in?

Deze organisatie helpt apothekers met een handig systeem voor hun contractadministratie. Apothekers maken contractafspraken met zorgverzekeraars. Als deze er zijn, kom jij als junior contractmanager om de hoek kijken. Je gaat je ontwikkelen tot dé specialist voor de farmacie contractafspraken en staat in deze rol regelmatig in contact met apothekers, zorgverzekeraars en de interne IT afdeling. Jij zorgt ervoor dat de contractafspraken goed in het systeem worden gezet en en helpt apotheken met vragen. Dit proces bestaat onder andere uit het zorgvuldig lezen van contracten, het beoordelen van contracten en het maken van de vertaalslag naar de contractadministratie. Belangrijk werk, want hierdoor kunnen apotheken op de juiste manier én voor het juiste tarief de zorg die zij geleverd hebben declareren. Soms worden declaraties (gedeeltelijk) afgekeurd door de zorgverzekeraar. Jij pluist uit of dit terecht is en onderzoekt hoe soortgelijke afkeuringen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Daarnaast speel je ook een belangrijke rol wanneer er nieuwe software ontwikkeld is. Jij zorgt voor de implementatie en begeleidt apotheken hierbij. Ten slotte is er in deze rol veel ruimte voor jouw frisse blik. De organisatie is continu op zoek naar manieren om processen te optimaliseren en jouw ideeën hiervoor zijn meer dan welkom!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

 

Vanaf jouw eerste dag krijg je veel verantwoordelijkheid, waardoor jij je razendsnel ontwikkelt tot expert. En verder:

 • Een aanstelling voor 36 uur per week
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

 

Jouw opdrachtgever

Deze snelgroeiende organisatie in Amersfoort ontwikkelt IT applicaties voor apotheken, waardoor zij hun patiënten nog beter van dienst kunnen zijn. De sfeer in de organisatie is lekker informeel. De organisatie is niet zo groot, wat ervoor zorgt dat collega's gemoedelijk met elkaar omgaan. Je kent binnen no time iedereen op de werkvloer. Met vragen kun je altijd bij jouw collega’s terecht. De 3 starters die eerder via ons begonnen zijn bij deze organisatie werken er nog steeds met veel plezier en zien het als ideale plek om je carrière te starten!

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur