Junior Consultant

Help apotheken bij het optimaliseren van hun logistieke processen, waardoor zij sneller recepten voor medicatie kunnen verwerken.

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Autonoom

Wie ben jij?

Jij bent verbindend en krijgt energie van contact met veel verschillende mensen. Je bent behulpzaam en vindt het leuk om complexe informatie op een simpele manier uit te leggen. Daarnaast kun je door jouw open en betrokken houding goed omgaan met weerstand. Ook ben je analytisch sterk, een nieuw systeem leer jij snel kennen en je ziet verbanden tussen situaties en vragen. Ten slotte ben je flexibel, je vindt afwisseling in je werk leuk en raakt niet van slag als er een ‘spoedje’ tussendoor komt.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak;
 • Bij voorkeur een studieachtergrond in de richting van logistiek of farmacie, denk aan Supply Chain Management, Logistiek, Logistiek en Economie, Logistics Management, Transport, Infrastructure & Logistics of Operations Management & Logistics, Health Economics, Gezondheidswetenschappen, Farmacie, Farmaceutische wetenschappen, etc. Let op: dit is GEEN eis. Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!;
 • Affiniteit met ICT is een pré.

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat aan de slag in een organisatie die handige software-oplossingen voor apotheken biedt. Ze zijn ambitieus en blijven hun dienstverlening continu ontwikkelen. Op dit moment staan ze op het punt om een vernieuwd logistiek systeem te lanceren bij verschillende apotheken. Het doel is dat ruim 300 apotheken over ongeveer een jaar met dit systeem werken. Als junior consultant ga jij de apotheken en hun medewerkers helpen met de implementatie hiervan, zodat zij slimmer en sneller kunnen werken. Jouw rol bestaat uit twee delen. Allereerst loop je mee met een ervaren consultant van wie je leert hoe het systeem werkt, welke vragen vaak voorbij komen en hoe je de medewerkers mee kunt nemen in veranderingen in de werkwijze. Na een aantal maanden mag je zelfstandig op pad naar de apotheken om het systeem te implementeren. Daarnaast zul je ook op kantoor vragen van apotheken beantwoorden. Dit kunnen vragen zijn over het nieuwe systeem en het huidige systeem. Je lost storingen op, maar denkt ook proactief mee met de apotheken over hoe zij hun logistieke proces kunnen verbeteren. Als je zelf het antwoord op een vraag niet weet, schakel je met de programmeurs van de software. 

Al met al een super afwisselende en uitdagende rol waarin je veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen als adviseur voor apotheken!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

In deze organisatie krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen en mee te denken en direct eigen taken en verantwoordelijkheden, de ideale eerste stap in jouw carrière dus!

 • Een aanstelling voor 12 maanden met zicht op indiensttreding;
 • 38 uur per week bij de opdrachtgever en 13 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Begeleiding door jouw projectcöordinator van Studelta en vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week);
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Jij komt te werken in een snelgroeiende organisatie die innovatieve (software) oplossingen biedt voor apotheken. De organisatie kent een informele cultuur en gemoedelijke sfeer. Omdat de organisatie niet zo groot is, ken je iedereen. Het werk is veelzijdig en afwisselend en je werkt met verschillende collega's samen. De starter die vorig jaar via ons begonnen is bij deze organisatie werkt er nog steeds met veel plezier en ziet het als ideale plek om je carrière te starten! Jij komt terecht in het team Inkoop & Logistiek waar je begeleid wordt door betrokken en gedreven collega’s. 

 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 23 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack