Junior Casemanager Vergunningen bij een Overheidsinstelling

Ga juridisch aan de slag en stimuleer participatie onder bewoners van de gemeente door te adviseren over mogelijkheden in de omgeving!

 • Gestructureerd
 • Samenwerkend
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jouw glas is halfvol. Met jouw creatieve denkwijze denk jij graag in mogelijkheden en weet je om de onmogelijkheden heen te werken! Je vindt het dan ook leuk om proactief met anderen mee te denken over vraagstukken en komt vaak met een oplossing die voor iedereen werkt! Het nut van samenwerken met de juiste personen (en kwaliteiten) is jou daarom niet onbekend. Zo zorg jij ervoor dat het grotere doel wordt bereikt. Wanneer de oplossing niet voldoet aan andermans wensen, weet jij met behulp van jouw kwaliteiten en heldere communicatie ook met weerstand om te gaan

 • Maximaal 3 jaar relevante werkervaring
 • HBO en/of WO werk- en denkniveau
 • (Aantoonbare) affiniteit met wet- en regelgeving

Wat houdt dit avontuur in?

Met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en komst van de Omgevingswet staan overheidsinstellingen te springen om jong talent met een frisse blik! Als Junior Casemanager beoordeel jij aanvragen voor omgevingsvergunningen vanuit diverse initiatiefnemers. Denk hierbij aan een aanvraag vanuit een sportschool voor een uitbouw van hun pand of bijvoorbeeld een aanvraag voor een nieuw dakkapel. Jij toetst deze aanvragen aan de hand van bestemmingsplannen voor die betreffende omgeving en relevante wet- en regelgeving. Het motto vanuit de komende Omgevingswet luidt “ja, mits”. Daarom denk jij mee in (on)mogelijkheden binnen die omgeving en adviseer je de initiatiefnemer hierover. In jouw besluit neem je bijvoorbeeld mee of de aanvraag een duurzame bijdrage heeft aan de omgeving. Als dat niet het geval is, kijk jij samen met de initiatiefnemer naar hoe dat wel kan. Zo bestaat zelfs de kans dat een bestemmingsplan wél aangepast wordt om aanvraag mogelijk te maken. Al met al stimuleer je participatie van burgers ( initiatiefnemers) van de gemeente door te kijken naar mogelijkheden voor de omgeving en hen mee te nemen in het proces!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wat bieden wij? Dit verschilt natuurlijk per functie. In ieder geval een uitdagende functie waarin je de ruimte hebt om te leren en je écht verder te ontwikkelen! Hieronder staan de meest standaard arbeidsvoorwaarden:
 • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Studelta is actief binnen maatschappelijk betrokken organisaties. We werken o.a. samen met gemeenten, woningbouwcorporaties, omgevingsdiensten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Afhankelijk van jouw ambitie en drijfveren onderzoeken we welke organisaties het beste bij jou passen. Je komt in ieder geval terecht op een plek waar jij wordt gezien als een echte aanvulling vanwege jouw persoonlijke kwaliteiten

Geïnteresseerd?
Ben enthousiast en zou je een avontuur als Junior Casemanager willen aangaan? Solliciteer dan door te klikken op 'Start je avontuur'. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen.

Heb je vragen? Ik help je graag verder via e-mail, telefoon of Whatsapp.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur