Junior Casemanager bij een Gemeente

Ga juridisch aan de slag en stimuleer participatie onder bewoners van de gemeente door te adviseren over mogelijkheden in de omgeving!

 • Invloedrijk
 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jouw glas is halfvol. Met jouw creatieve denkwijze denk jij graag in mogelijkheden en weet je om de onmogelijkheden heen te werken! Je vindt het dan ook leuk om proactief met anderen mee te denken over vraagstukken en komt vaak met een oplossing die voor iedereen werkt! Het nut van samenwerken met de juiste personen (en kwaliteiten) is jou daarom niet onbekend. Zo zorg jij ervoor dat het grotere doel wordt bereikt. Wanneer de oplossing niet voldoet aan andermans wensen, weet jij met behulp van jouw kwaliteiten en heldere communicatie ook met weerstand om te gaan

 • Maximaal 3 jaar relevante werkervaring
 • HBO en/of WO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur een juridische studieachtergrond zoals Rechten, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Sociaal Juridische Dienstverlening, Integrale Veiligheidskunde...zolang jij wet- en regelgeving weet te interpreteren en gebruiken!

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Casemanager beoordeel jij aanvragen voor omgevingsvergunningen vanuit diverse initiatiefnemers. Denk hierbij aan een aanvraag vanuit een sportschool voor een uitbouw van hun pand of bijvoorbeeld een aanvraag voor een nieuw dakkapel. Jij toetst deze aanvragen aan de hand van bestemmingsplannen voor die betreffende omgeving en relevante wet- en regelgeving. Het motto vanuit de komende Omgevingswet luidt “ja, mits”. Daarom denk jij mee in (on)mogelijkheden binnen die omgeving en adviseer je de initiatiefnemer hierover. In jouw besluit neem je bijvoorbeeld mee of de aanvraag een duurzame bijdrage heeft aan de omgeving. Als dat niet het geval is, kijk jij samen met de initiatiefnemer naar hoe dat wel kan. Zo bestaat zelfs de kans dat een bestemmingsplan wél aangepast wordt om aanvraag mogelijk te maken. Al met al stimuleer je participatie van burgers ( initiatiefnemers) van de gemeente door te kijken naar mogelijkheden voor de omgeving en hen mee te nemen in het proces.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waarbij je maatschappelijk betrokken bent en jij je kunt inzetten om duurzaamheid binnen de gemeente te vergroten! Daarnaast:

 • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 36 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Dit is een landelijke gemeente in de Kop van Noord-Holland met een groot aanbod aan voorzieningen in het centrum. De gemeente kenmerkt zich door veel cultuurhistorische wateren en agrarische omgeving. Als Junior Casemanager kom jij op de VTH afdeling te werken. Momenteel speelt er veel op de VTH afdeling vanwege de komst van de Omgevingswet en de daarbij komende nieuwe werkwijze. Binnen het team waar jij aan de slag gaat, hangt een familiaire sfeer en werk je samen met betrokken collega’s die elkaar graag steunen bij de belangrijke zaken. Al met al een fijne plek om verantwoordelijkheid te dragen over je werk en tegelijkertijd volop te ontwikkelen!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door op “Start je avontuur” te klikken! Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder via e-mail, telefonisch of Whatsapp

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur