Junior Business/Project Controller

Ontwikkel je binnen dit ziekenhuis tot junior business/project controller!

 • Resultaatgericht
 • Kwaliteitsgericht
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Het  bezitten van kennis is essentieel, maar je persoonlijkheid, competenties en vaardigheden zijn het belangrijkste. Je bent te typeren als een persoon die mensen goed kan overtuigen. Door jouw cijfermatige inzicht en analytische denken te combineren met jouw enthousiasme en lef weet jij echt iets nieuws toe  te voegen binnen de afdeling. Jij bezit van nature een helicopterview en kunt goed prioriteren. Dit geeft jou ten slotte een inhoudelijke deskundigheid, waardoor mensen jou als expert zien.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld: Bedrijfseconomie, Gezondheidseconomie, Bedrijfskunde of Accounting/controlling
 • Affiniteit met de financiën en zorg 

Wat houdt dit avontuur in?

Het eerste half jaar binnen deze functie is voornamelijk een leertraject. Je wordt ingewerkt binnen de verschillende afdelingen van jouw cluster, zoals; zorgadministratie, facturatie, inkoop en business/project control. De achterliggende gedachte is om bekend te raken met de materie van iedere afdeling en bewustwording te creëren wat het werk van die afdeling inhoudt en waar ieders verantwoordelijkheden in het gehele financiële proces ligt. Het uiteindelijke doel is om met dit inwerk/leertraject jou op te leiden tot een volwaardige business/project controller. Het tweede half jaar zal jij vooral in jouw specifieke rol als business/project controller aan de slag gaan. Concreet houden jouw werkzaamheden in dat je voor de afdelingen waar jij business/project controller voor bent investeringen en business cases gaat beoordelen. Je ondersteunt bij het maken van de begroting voor het volgende jaar, analyseert trends van de afgelopen periode, je levert management- en stuurinformatie aan, schat risico’s in en denkt mee met de strategie. Het gaat dus om een veelzijdige rol waarin je veel ruimte krijgt om te leren!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Na een jaar heb jij je (verder) ontwikkeld en bewezen als business/project controller en een belangrijke bijdrage geleverd aan de financiële gezondheid binnen dit ziekenhuis.

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij het ziekenhuis is zeer groot.

 • Volop ontwikkelmogelijkheden! Zowel binnen het ziekenhuis, als in ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (rond 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Als een van de grootste ziekenhuisorganisaties in Nederland bieden ze een aantal bovenregionale functies en een breed en bijzonder pakket aan diagnostische functies. De ziekenhuisgroep bestaat uit verschillende ziekenhuizen in Noord-Holland.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

 

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack