Junior Beleidsadviseur Kwaliteit en Innovatie in de Zorg

Til samen met jouw team deze zorgorganisatie naar een hoger plan!

 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Je kan goed luisteren, waarnemen en maakt mede daardoor makkelijk contact met de mensen in jouw omgeving. Ook blijf je continu op zoek naar de verbinding met collega’s. Door proactief contact te maken weet je wat er speelt. Daarnaast bezit je een groot analytisch vermogen en vind je het leuk om onderzoekend bezig te zijn. Je bent een kritische denker, het opsporen van onvolledigheden en bedenken van oplossingen vind jij ontzettend leuk. Je weet ingewikkelde zaken concreet te vertalen naar leesbare adviezen en rapportages waardoor jij mensen op een onderbouwde en heldere manier weet te overtuigen van dat wat er gedaan moet worden. 

Jij bent een WO starter met:

 • Maximaal 2 jaar werkervaring
 • Een studie in de richting van Organisatiekunde, Bedrijfskunde, Beleidswetenschappen, Healthcare Policy, Beleid & Management Gezondheidszorg, Strategic Management), Organisatie Verandering, Management in de Publieke Sector, of een goede motivatie waarom jij dit ook zou kunnen.
 • Affiniteit met de (ouderen)zorg is een pré.

Wat houdt dit avontuur in?

Deze zorgorganisatie staat aan de vooravond van veel veranderingen, waaronder een samenvoeging met 2 andere zorginstellingen (met ieder hun geheel eigen cultuur!) uit de regio. Met oog op kwaliteit wordt jouw taak in eerste instantie het in kaart brengen van de clientervaring binnen deze 3 organisaties. Welke meetinstrumenten zijn er al voorhanden? Welke informatie is al beschikbaar? Jij gaat hiermee aan de slag en bedenkt en ontwikkelt op een creatieve manier voorstellen voor beleid. Je begeleidt verandertrajecten die daaruit ontstaan en werkt hierbij nauw samen met je collega beleidsadviseurs, directeur en managers, maar ook met medewerkers uit de zorg-, behandel- en ondersteunende diensten. Je helpt hen met jouw advies en ondersteunt hen met het goed borgen en toetsen van het kwaliteitsbeleid. Je draagt bij aan de beleidsontwikkeling en zorginnovaties van drie zorgorganisaties, zodat ze klaar zijn voor de
toekomst!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit project biedt je de kans om echt bekend te raken met een (grote) zorgorganisatie en de wereld van organisatieverandering. Daarnaast....

Wat bieden wij?

 • Een opdracht van 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in de StudeltaGym (gemiddeld twee dagen in de maand)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorginstelling biedt geriatrische revalidatie, zorg in de eigen (woon)omgeving en zorg op locaties van de organisatie zelf aan ouderen  in regio Amersfoort. Ondanks de grootte van deze organisatie, is de persoonlijke aanpak kenmerkend voor de zorg die zij bieden - in elk uniek geval, wordt gekeken waar de cliënt behoefte aan heeft. Bovendien is deze organisatie toekomstgericht en vernieuwend, wat terug te zien is in de (zelfsturende) beleidsafdeling waar je als adviseur komt te werken. Zij zijn namelijk continu op zoek hoe de client centraal kan blijven staan binnen deze organisatie.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 30 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack