Junior beheerder vastgoed bij een gemeente

Werk op het kantoor én ga er regelmatig op uit terwijl je bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen van de gemeente!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend type die graag met de voeten (letterlijk en figuurlijk!) in de klei staat. Kleine zaken ontgaan jou niet dankzij jouw aandacht voor details. Daarnaast breng jij met een analytische blik de puzzelstukjes bij elkaar om de puzzel vervolgens op te lossen. Als Vastgoedbeheerder ben jij in staat in te schatten wie je voor je hebt en hoe je het gesprek met verschillende mensen aangaat. De wensen en mogelijkheden kunnen uit elkaar liggen. Vanwege jouw assertiviteit en sterke communicatie weet jij op een tactvolle manier de soms moeilijke gesprekken hierover aan te gaan met verschillende gebruikers van diverse panden.

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar (relevante) werkervaring
 • Een bouwtechnische achtergrond. Bijvoorbeeld in Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Built Environment, Civiele Techniek of Ruimtelijke Ontwikkeling. Zolang jij maar bekend bent met de bouwtechnische aspect rondom vastgoed.
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een rijbewijs of hier op (korte) termijn over beschikt

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Vastgoedbeheerder ga jij aan de slag binnen het team Vastgoed van de afdeling Omgevingsontwikkeling. Samen met drie andere collega’s beheer en onderhoud je het vastgoed in deze duurzame gemeente. Jouw primaire taak is de opzet en uitvoering van het meerjarenplan. De gemeente is een van de meest duurzame gemeenten in Nederland en streeft ernaar over 30 jaar een volledig klimaatneutrale gemeente te zijn. Als Junior Vastgoedbeheerder werk jij hier met jullie meerjarenplan aan mee. Op basis van de doelstellingen en (budget)mogelijkheden weeg jij de prioriteiten af voor het vastgoedonderhoud en maak je een meerjarenplanning. Hiervoor bewaar jij het overzicht over het gehele plaatje en onderhoud je contact met collega’s van andere afdelingen. Je gaat er regelmatig op uit: zowel om de voortgang van lopende projecten bij te houden, als om orde op zaken te stellen wanneer bijvoorbeeld het dak van één van de panden in jullie beheer eraf is gewaaid door een storm! Naast het reguliere onderhoud, ben je ook ad hoc bezig met reparaties. Zo werk je de ene dag samen met een een schilder en de andere dag met een technisch reparateur voor een kapotte CV-ketel. Tot slot ben jij het aanspreekpunt voor huurders en gebruikers van het vastgoed in jullie beheer, waardoor jij de schakel bent tussen bewoner en de gemeente.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waar je vrijheid en ruimte krijgt om zelf het initiatief te nemen en mee te werken aan de verduurzaming van deze gemeente.

 • Een aanstelling voor 12 maanden met kans op overname voor tussen de 32 en 36 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Een marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Als Junior Vastgoedbeheerder kom je terecht binnen een gemeente die volop inzet op verduurzaming. Binnen deze gemeente zijn 'Dienstverlenend', 'Verantwoordelijk', 'Omgevingsgevoelig', 'Samenwerkend' en 'Reflecterend' de kerncompetenties van de medewerkers. Samen streven ze naar een zo mooi mogelijke omgeving en dat zie je terug in de gemeente. Jij bent onderdeel van Team het team vastgoed op de afdeling omgevingsontwikkeling. Onder deze afdeling vallen ook de teams Buitenruimte en Samenleving waarmee je integraal samenwerkt. Het is een dynamisch team waar initiatief nemen hoog in het vaandel staat. Collega’s ondersteunen elkaar onderling en dragen samen de verantwoordelijkheid. Het team spart regelmatig en voorziet elkaar van waardevolle feedback. Jij kan er dus op rekenen dat je in dit team nooit stil zit en volop in ontwikkeling blijft, net zoals deze gemeente!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus door op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur