Junior Bedrijfseconomisch Adviseur Zorg

Jij gaat aan de slag met bedrijfseconomische vraagstukken in de zorg en draagt bij aan de financiële gezondheid van deze dynamische jeugdzorg instelling!

 • Vernieuwend
 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent cijfermatig sterk en houdt van puzzelen. Je werkt nauwkeurig en laat je niet makkelijk afleiden door verschillende vragen. Verder ben jij behulpzaam, je haalt energie uit het ondersteunen en adviseren van anderen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hierdoor kunnen anderen op jou bouwen. Dankzij jouw doortastendheid wacht jij niet met handelen, maar zet jij jouw woorden gelijk om in daden! Tenslotte ben jij een bruggenbouwer en zet jij je graag in om verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Dit betekent dat je communicatief sterk bent, jij aarzelt niet om op je collega’s af te stappen!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak

 • Bij voorkeur een zorg-gerelateerde studieachtergrond (denk aan Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement, Health Economics, Policy and Law, Health Informatics) of een bedrijfskundige/economische achtergrond (zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance and Controlling of Management, Economie en Recht). Let op: dit is een pré, geen eis!

 • Affiniteit met de zorg

 • Ervaring met Excel
 • 38 uur per week beschikbaar, voor minimaal een jaar

Wat houdt dit avontuur in?

De komende 12 maanden staan in het teken van jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. In de rol van bedrijfseconomisch adviseur ben jij samen met jouw collega's van de afdeling afdeling 'Zorgfacturatie en Zorgcontractering' verantwoordelijk voor het contractmanagement en facturatieproces. Om ervaring en kennis op te doen, zal je in het begin de huidige BEA’s ondersteunen en de minder complexe vraagstukken oppakken om vanuit die rol de nodige kennis en basisvaardigheden op te doen. Taken die hierbij horen zijn het uitvoeren van financiële berekeningen die betrekking hebben op de opbrengsten en kosten binnen jouw zorgdomein, het opstellen van Individuele Zorgovereenkomsten (IZO’s) en administratieve werkzaamheden. Denk bij de administratie werkzaamheden aan het beheer van de mailbox, waarin je routine vragen van hulpverleners over bijvoorbeeld financiering routes gaat beantwoorden. Zo doe je inhoudelijk kennis op, leer je de systemen kennen en ontwikkel je jezelf steeds meer in de rol van bedrijfseconomisch adviseur. Na het jaar is het de bedoeling om van daaruit geheel zelfstandig als BEA op te treden en ook de complexere vraagstukken waar bijvoorbeeld meerdere financieringen voor 1 cliënt geregeld moeten worden op te pakken. Een voorbeeld van een casus is een zorgverlener die met de vraag komt of een kind kan worden ondergebracht in het eigen netwerk, bijvoorbeeld bij een opa en oma. Hiervoor moeten er echter aanpassingen worden gedaan aan hun huis, in de vorm van het maken van een dakkapel op zolder. Aan de BEA de taak om te berekenen of dit past binnen de financiering, en de zorgverlener vervolgens te adviseren hoe ze dit het beste kunnen regelen met de betrokken familie. Zowel de vraagstukken als de werkzaamheden zijn dus divers en in deze rol zijn er ook zeker doorgroeimogelijkheden!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waarin je je kan ontwikkelen als de onmisbare spin in het web op het gebied van zorgfacturatie en -contractering. Daarnaast levert het een groot stuk voldoening op: je draagt bij aan de kwaliteit van leven voor een groot aantal kinderen!

Daarnaast:

 • Een opdracht voor 12 maanden met de intentie tot indiensttreding, voor 36 uur per week (+ 2 uur per week ontwikkeling)
 • Je komt te werken in een dynamische organisatie die jou volop kansen geeft om door te groeien bij goed functioneren
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Een salaris van €2300 - €2500 bruto o.b.v. 40 uur per week
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist,
 • Een moderne werkomgeving met verschillende type collega’s, die kracht put uit de verschillen en overeenkomsten die iedereen met elkaar deelt en waar het wordt gewaardeerd als jij jezelf bent

Jouw opdrachtgever

Binnen deze dynamische jeugdzorg instelling zorgen zelfsturende teams en collega’s voor verbindingen om jeugdigen en gezinnen in Amsterdam en omstreken verder te helpen. Ze zetten zich met hart en ziel in om kinderen veilig en liefdevol te laten opgroeien zodat zij meetellen, kansen krijgen en zichzelf ontwikkelen en ontplooien. Hun hulp is divers en altijd op maat. De organisatie kenmerkt zich door innovatie, betrokkenheid, vertrouwen in elkaar hebben en gericht zijn op samenwerking.

Je komt terecht in een jong en gedreven team van 8 personen. De sfeer is open, vrolijk en ondernemend. Doordat het een zelfsturende organisatie is, is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Ook worden regelmatig borrels georganiseerd. Zo worden er tijdens (virtuele) vergaderingen op donderdagmiddag af en toe een kaasplankje en een wijntje bij gepakt.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’.
volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur