Junior Bedrijfseconomisch Adviseur

Help meer dan 800 apotheken met het declaratieproces bij zorgverzekeraars!

 • Vernieuwend
 • Behulpzaam
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve en enthousiaste starter die graag nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat. Je bent daarnaast analytisch sterk en ziet snel de rode draad in processen. Bovendien neem je initiatief om bepaalde fouten te voorkomen in de toekomst. Tenslotte ben je servicegericht en kun je professioneel communiceren met verschillende belanghebbenden.

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Een relevante HBO/WO studieachtergrond (bijvoorbeeld Bestuurskunde, Zorgmanagement, MER, Health Economics, Policy and Law, Bedrijfskunde, Health Informatics, Bedrijfseconomie, Gezondheidswetenschappen, Farmacie, Finance and Control, Farmaceutische wetenschappen of Management, Economie en Recht) Let op: dit is GEEN eis. Heb je iets héél anders gestudeerd? En ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Affiniteit met bedrijfskundige of bedrijfseconomische processen en ICT.

Wat houdt dit avontuur in?

Deze organisatie in Amersfoort ondersteunt apotheken met verschillende software-modules, waaronder een programma waarmee apotheken makkelijker declaraties in kunnen dienen bij zorgverzekeraars. Jij bent als junior bedrijfseconomisch adviseur samen met je collega’s verantwoordelijk voor het declaratieproces van meer dan 800 apotheken. Je controleert de declaraties die binnenkomen, corrigeert ze waar nodig en dient alles in bij de zorgverzekeraar. Ook beantwoord je vragen van apotheken over de declaraties en ga je op onderzoek wanneer er iets niet lijkt te kloppen. Daarnaast houdt jij je bezig met de prijs- en tariefbestanden voor de apotheeksystemen. Ten slotte denk je proactief mee over manieren om het proces te optimaliseren. Je doet hiervoor analyses en hebt contact met de apotheken, maar ook met zorgverzekeraars en collega's van IT.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Heb jij interesse in het speelveld van apothekers en zorgverzekeraars? Verdiep je je graag in de financiële kant van de zorg? En wil je de zorg graag verbeteren middels slimme ICT oplossingen? Dan is dit de ideale stap voor jou! En verder...

 • Een fulltime rol (36-40 uur)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van jouw ervaring)
 • Een uitstekende pensioenregeling

Jouw opdrachtgever

Deze snelgroeiende organisatie in Amersfoort ontwikkelt IT applicaties voor apotheken, waardoor zij hun patiënten nog beter van dienst kunnen zijn. De sfeer in de organisatie is lekker informeel. De organisatie is niet zo groot, wat ervoor zorgt dat collega's gemoedelijk met elkaar omgaan. Je kent binnen no time iedereen op de werkvloer. Met vragen kun je altijd bij jouw collega’s terecht. De 4 starters die eerder via ons begonnen zijn bij deze organisatie werken er nog steeds met veel plezier en zien het als ideale plek om je carrière te starten!

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 4 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
 • Op wat voor manier heb jij affiniteit met bedrijfseconomische processen en ICT?

Heb je vragen? Ik help je graag verder!

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur