Junior Applicatiebeheerder Onderzoek en Onderwijs Ziekenhuis

Beheer en optimaliseer de applicaties voor de onderzoeks- en onderwijsafdelingen in dit ziekenhuis en draag indirect bij aan kennisontwikkeling in de zorg!

Wie ben jij?

Jouw grootste talent is het nemen van regie. Het geeft jou energie om overzicht te houden binnen complexe processen, veel contact te hebben met collega's en de juiste mensen aan te haken om tot een oplossing te komen. Daarnaast ben je analytisch sterk: jij hebt het vermogen om oorzaak - gevolg denken toe te passen in je werk en bent succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen door een vraagstelling te ontleden, verbanden te leggen en vanuit daar logische conclusies te trekken. Bovendien ben je technisch onderlegd en heb je snel door hoe systemen en applicaties werken. Ten slotte kun je goed zelfstandig werken en ben je een doorzetter. Je bijt je graag ergens in vast en beseft je dat het tijd kost om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen en de processen in de organisatie te leren kennen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Een HBO en/of WO diploma op zak, bij voorkeur in de richting van ICT of met een technische component (denk bijvoorbeeld aan Bedrijfskundige of Klinische Informatica, (Medische) Informatiekunde of Gezondheidszorgtechnologie, Technische Geneeskunde, Kunstmatige Intelligentie, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie...). Het allerbelangrijkste is echter dat je aantoonbare affiniteit hebt met ICT/systemen, dus je mag ons ook verrassen! Dit kan ook naar voren komen in een bijbaan (bijvoorbeeld bij een servicedesk) of in een hobby (bijvoorbeeld programmeren in je vrije tijd).
  • Affiniteit met onderzoek/onderwijs in de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Het domeinteam Onderwijs en Onderzoek is verantwoordelijk voor alle systemen en werkomgevingen die gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek en voor de systemen die gebruikt worden voor onderwijs aan (geneeskunde) studenten en medewerkers van dit academische ziekenhuis. Als Junior Applicatiebeheerder ga je enerzijds aan de slag met het optimaliseren van de applicaties. Samen met de functioneel beheerder of de vertegenwoordiger vanuit de organisatie regisseer je een upgrade of nieuwe functionaliteit van een onderzoek- of onderwijs applicatie, zodat de medewerkers van het Amsterdam UMC (de gebruikers) optimaal ondersteund worden. Wanneer er een nieuwe applicatie is, zorg je ook voor de implementatie hiervan. Je werkt hiervoor veel samen met ICT specialisten, waardoor het belangrijk is dat je de taal spreekt. In het begin zul je veel bezig zijn met tweedelijns vraagstukken, die vaak veel uitzoekwerk vereisen. Hierbij heb je contact met collega’s over hun bevindingen (bijvoorbeeld met informatieanalisten, die het organisatorische proces daarna regisseren). Naarmate je de werkzaamheden onder de knie hebt is het de bedoeling om steeds meer een regie-/adviesrol op je te nemen en delen van de organisatorische taken van de informatieanalisten over te nemen. Er zijn daarnaast veel verschillende vraagstukken en projecten om op te pakken. Zo zijn er veel ontwikkelingen waarbij de expertise van het Onderzoek & Onderwijs team wordt gevraagd, bijvoorbeeld bijvoorbeeld upgrades van onderzoeksapplicaties maar ook het uitzoeken van de impact van de upgrade naar Windows 10 op de applicaties die nu in gebruik zijn. In dergelijke vraagstukken kun je als applicatiespecialist een grote rol gaan spelen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit ziekenhuis wil voorop lopen op het gebied van onderwijs en onderzoek en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren! En bovendien is dit dé kans om meer te leren van applicaties. En verder:

  • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week en 13 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt
  • Kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis
  • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
  • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
  • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
  • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

De afdeling ICT in dit ziekenhuis in Amsterdam is volop in beweging. Steeds meer focussen zij zich op verbinding met de gebruikers en zoeken zij samen met verschillende expertiseteams naar de beste oplossingen. De komst van twee pioniers met recente kennis vanuit hun studie en frisse energie is dan ook heel welkom! En ja, je leest het goed: per september start er binnen dit team al een pionier als Junior Applicatiebeheerder via Studelta, en hier zoeken ze nog een tweede bij. Je hebt dus direct een buddy! Daarnaast zul je begeleid worden door zeer ervaren applicatiespecialisten. Gezien de Corona-maatregelen, zul jij afwisselend thuis en op locatie aan het werk zijn. Zowel digitaal als op kantoor zijn er wekelijks 2 overlegmomenten in het team, waardoor collega’s goed op de hoogte zijn van wat er bij ieder speelt en elkaar waar nodig kunnen helpen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 20 september door te klikken op ‘Start je avontuur’.

Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
- Hoe omschrijf jij jezelf?
- Wat spreekt je aan in deze rol?
- Waarom is dit de ideale carrièrestap?
- Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur