Junior Applicatiebeheerder in een Ziekenhuis

Lever samen met je team maatwerk in de optimalisatie van de medische applicaties van dit ziekenhuis en draag zo bij aan een efficiënte werkwijze van artsen en verpleegkundigen!

 • Vernieuwend
 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent proactief en straalt energie uit: jij zorgt ervoor dat je weet wat er van jou verwacht wordt en trekt aan de bel als je met een vraag zit. Wanneer jouw takenpakket helder is en je goed ingewerkt bent, vind je het lekker om zelfstandig aan de slag te gaan. Met jouw sterke communicatieve en sociale skills zorg jij voor een goede samenwerking met mede-applicatiebeheerders en maak jij gemakkelijk contact met zowel leveranciers als artsen en verpleegkundigen. Verder ben je geïnteresseerd in techniek en vind je het leuk om jezelf hier verder in te ontwikkelen. Het liefst zet jij jouw analytisch vermogen en talent voor procesmatig denken in ter bevordering van het werkgemak van anderen!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak
 • Bij voorkeur een ICT-gerelateerde studieachtergrond (bijvoorbeeld Informatica, (Medische) Informatiekunde, HBO-ICT, Bedrijfskundige Informatica en Management, Technische Geneeskunde, Business IT & Management, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie,Toegepaste Cognitieve Psychologie … Maar een andere studie mag ook!)
 • Aantoonbare affiniteit met ICT/computersystemen (mag bijv. ook in je vrije tijd) en de wens om hier nog meer over te leren
 • Affiniteit met gezondheidszorg is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat aan de slag als applicatiebeheerder en bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheer en optimalisatie van de medische applicaties. De HiX, het EPD waar dit ziekenhuis mee werkt, is de grootste applicatie en veel van jouw werkzaamheden zullen hierop gericht zijn. Foutmeldingen, updates en wijzigingsverzoeken komen bij jullie team terecht en aan jullie de taak om passende technische oplossingen te vinden, deze voor te leggen en na goedkeuring tot realisatie te brengen. Als team nemen jullie deel aan projecten. Een voorbeeld hiervan is het project rondom zorgpaden waarin er per patiëntengroep de huidige inrichting van het pad onder de loep wordt genomen. Je zal bijvoorbeeld met de hoofd-hals chirurg in gesprek gaan te bedenken hoe het zorgpad in het EPD voor patiënten met hoofd-hals kanker efficiënter kan worden ingericht. Verder start er elke 3 weken een release traject waarin wijzigingen in het EPD worden doorgevoerd. Kortom een gevarieerd takenpakket wat er op gericht is het applicatielandschap zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de zorgprocessen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij ontwikkelt je razendsnel in de rol van applicatiebeheerder en kan gedurende die ontwikkeling ontdekken of jouw interesse zich meer richt op de technische kant of juist de functionele kant!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor tussen de 32 en 36 uur per week
 • Volop doorgroeimogelijkheden binnen het ziekenhuis in de (ICT)-richting die het best bij jou past!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Jij komt te werken in het team Applicatie-en Functioneel beheer op de afdeling ICT, een team bestaande uit zo’n 25 applicatie- en functioneel beheerders. In dit ziekenhuis zijn de lijntjes kort, waardoor je ook echt in contact staat met artsen en verpleegkundigen. Je krijgt goede begeleiding van een ervaren collega en aan de hand van on the job training en protocollen worden jou de handvatten geboden om na loop van tijd zelfstandig de slag te gaan!

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 18 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

06 39844599
suzanne@studelta.nl

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur