Junior Applicatiebeheerder in de Zorg

Ontwikkel je tot applicatiespecialist in deze zorgorganisatie in Brabant en lever een belangrijke bijdrage aan de verslavingszorg!

 • Behulpzaam
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent leergierig en bijt je graag in vraagstukken vast. Je bent analytisch sterk en houdt van puzzelen, een nieuw systeem leren kennen is voor jou geen straf. Daarnaast kun je ook goed uitzoomen en probleemoplossend denken, je begrijpt welke gevolgen een wijziging in een systeem voor de gebruikers oplevert. Je vindt het leuk om anderen te helpen en dankzij je nieuwsgierigheid achterhaal je de vraag achter de vraag. Ten slotte ben je proactief en aarzel je niet om om jouw ideeën en oplossingen te delen en uit te voeren.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Affiniteit met informatietechnologie/ICT is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior applicatiebeheerder ben jij de schakel tussen ICT en de werkvloer. Je werkt in een klein team met applicatiebeheerders en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de inrichting, de invoering, het beheer en het onderhoud van het ECD (elektronisch cliëntendossier) en andere applicaties op het gebied van cliëntenzorg. Binnen deze zorgorganisatie wordt gewerkt met het systeem USER. Om dat goed te leren kennen volg je de eerste periode een intensief trainingstraject. Daarnaast loop je mee met de andere applicatiebeheerders en maak je kennis met de behandelaren. Hierna zul je steeds meer zelfstandig aan de slag gaan. Jij wordt verantwoordelijk voor tweedelijns vragen waar niet direct een oplossing voor is - een mooie uitdaging! Je lost incidenten op, analyseert problemen en draagt oplossingen aan. Ook denk je actief mee met de behandelaren en probeer je de zorgapplicaties op basis hiervan te optimaliseren. Ten slotte hou je contact met leveranciers over updates en bespreekt de implementatiemogelijkheden met hen. Geen dag is hier dus hetzelfde en dat maakt het een veelzijdig en leerzaam avontuur!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij hebt direct contact met behandelaren, zorgt ervoor dat zij makkelijker hun werk kunnen doen en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de zorg!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij de organisatie is zeer groot.
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze zorgorganisatie met locaties verspreid over Brabant is gespecialiseerd in verslavingszorg. Ze richten zich op de kracht van de cliënt zelf en bieden verschillende vormen van behandeling. Het team Informatisering speelt een belangrijke rol door de juiste faciliteiten en ondersteuning te bieden. Jij werkt samen met betrokken collega’s die klaar staan om je te helpen. Daarnaast krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheden op je te nemen

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 1 september door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack