Junior Applicatie Specialist (Zorg)

Onderhoud en optimaliseer deze applicatie in dit ziekenhuis en draag bij aan medisch onderzoek!

 • Authentiek
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Je bent (nog) geen IT'er, maar je bent nieuwsgierig naar de techniek. Programmeren (in Matlab bijvoorbeeld) vind je leuk en als je in je (bij)baan of studie met een nieuw programma werkt vind je het een uitdaging om uit te zoeken hoe het werkt. Daarnaast ben je succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen door een vraagstelling te ontleden, verbanden te leggen en vanuit daar logische conclusies te trekken, analytisch dus. Jouw sociale vaardigheden zorgen er verder voor dat je actief contact zoekt met de gebruikers van de applicatie (voornamelijk onderzoekers). Tot slot ben je gewend om systematisch te werken, zodat je overzicht houdt op jouw werkzaamheden. 

Jij bent een HBO of WO starter (of student) met:
 • Maximaal 3  jaar werkervaring
 • Een afgeronde studie. De richting maakt niet uit, maar we denken aan (Technische) Bedrijfskunde, Medische Informatiekunde, Biomedical Engineering of Informatica, maar als je een andere studie (bijvoorbeeld Biomedische Wetenschappen, Human Technology of Business IT & Management) hebt gedaan en wel eens hebt moeten programmeren zou het deze functie ook kunnen passen;
 • Affiniteit met de zorg (stage/werkervaring binnen een zorginstelling is een pré);
 • Fulltime beschikbaarheid per 1 april 2019 of eerder;

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior applicatie specialist ben je de schakel tussen het systeem (Microsoft Azure) en de gebruikers. Je hebt hierbij regelmatig contact met onderzoekers met betrekking tot de dagelijkse praktijken en houd je bezig met het verder inrichten van de Digital Research Environment. Concreet betekent het dat je leert (met de nadruk op leren, want dit hoef je dus niet te kunnen) om de volgende taken verantwoordelijkheid te nemen: je voert in overleg met gebruikers aanpassingen door in applicaties, draagt zorg voor het testen en uitrollen van software en evalueert de doorgevoerde aanpassingen. Je ontvangt (2e/3e lijns) incidenten, verzoeken en gebruikersvragen. Je registreert deze en bepaalt de prioriteiten. Je ondersteunt de gebruikersorganisatie bij de invoering van nieuwe of aangepaste oplossingen en begeleidt migraties. Je signaleert nieuwe en/of latente behoeften van gebruikers/business en vertaalt deze naar eisen/wensen. Je signaleert problemen en knelpunten in processen en initieert verbetervoorstellen.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wat bieden wij?
 • Een fulltime functie voor een jaar met de intentie om daarna in dienst te treden;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen;
 • Een salaris tussen de 2150 en 2400 bruto o.b.v 40 uur;
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Dit ziekenhuis is Nijmegen heeft een zorgverlenende én een onderzoeksfunctie. De onderzoekers die in het ziekenhuis werken, gebruiken een applicatie genaamd DRE (Digital Research Environment) om data vanuit het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) te ontsluiten. De DRE ondersteunt onderzoekers in data collectie, archivering en publicatie. Het ziekenhuis is wereldwijd de eerste die op deze manier werkt en trekt daarom veel (inter)nationale aandacht.

Je maakt deel uit van het team Data Stewardship binnen de afdeling Informatie Management. Dit team is verantwoordelijk voor ICT-oplossingen voor onderzoek en data management vraagstukken in het ziekenhuis.
Het team bestaat nu uit 8 personen en wil groeien naar 10 personen, waarbij er specifiek gezocht wordt naar starters om een 'frisse wind' te brengen binnen het team. 

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 26 februari door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Vragen over dit avontuur?

Talitha Hunnik (Gedreven)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack