Junior Adviseur Zorgkwaliteit

Zet je in binnen het team zorgadvies en draag zo bij aan het werkplezier van jouw collega's en de kwaliteit van de zorg!

 • Autonoom
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij wordt gekenmerkt door jouw hands-on mentaliteit en houdt er van om praktisch aan de slag te gaan. Jij kan makkelijk hoofdzaken en bijzaken van elkaar scheiden en hebt daarom snel door welke klussen als eerst geklaard moeten worden. Ook zet je jouw analytische vermogen graag in om te onderzoeken hoe processen op dit moment ingericht zijn en te kijken of dit slimmer kan. Door jouw organisatiesensitiviteit voel je aan hoe een organisatie in elkaar steekt en omdat je stevig in je schoenen staat, weet je daarin ook snel je weg te vinden. Tenslotte werk jij nauwkeurig, jij zorgt dat je werk zonder foutjes de deur uitgaat en daar ben je trots op!

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak (of je zit in de afrondende fase) bijvoorbeeld in de richting van Economie, Bestuurs- en organisatiewetenschap, Beleid, Communicatie en Organisatie, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschap, Organisatiewetenschappen, Sociologie, Psychologie, Beleid, Communicatie en Organisatie, Gezondheidswetenschappen, Zorgmanagement, Beleid & Management Gezondheidszorg, Gezondheid & Leven, HRM, Personeelsmanagement, Health Economics and Management, Health Economics, Policy & Law Management, Economie en Recht… etc. maar een compleet andere studierichting mag ook!
 • Affiniteit met de zorg is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior adviseur zorgkwaliteit kom jij terecht in het team van zorgadviseurs en heb jij een afwisselend takenpakket. Er is een hoge werkdruk en jij kan daar een belangrijke rol in vervullen door administratieve taken op je te nemen, maar ook door de huidige systemen en werkwijzen net wat slimmer in te richten. Neem het voorbeeld van meerzorg casussen, waarbij cliënten meer zorg nodig hebben dan waar zij op grond van het zorgprofiel recht op hebben. Een taak waar jij mee aan de slag gaat is het opstellen, versturen en afhandelen van aanvragen voor extra budget. Daarnaast kan je onder de loep hoe naderende afloopdata van zorg nu worden bijgehouden en of iedereen binnen het team hierin dezelfde werkwijze hanteert. Jij gaat vervolgens mogelijkheden bedenken om dit efficiënter in te richten, bijvoorbeeld door een systeem in te voeren die de zorgdata bijhoudt en een automatische berichtgeving geeft wanneer zorg verlengt moet worden. Kortom, een dynamische en waardevolle rol waarin jouw takenpakket gevormd wordt door waar op dat moment de hoogste druk ligt!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waarin je in een dynamische rol een belangrijke bijdrage te kan leveren aan de kwaliteit van de zorg en tegelijkertijd ook heel veel kan leren over wat er allemaal komt kijken bij een grote zorgorganisatie!

 • Een opdracht tot eind 2021 voor 24 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Jouw Opdrachtgever

Deze dynamische zorgorganisatie is zowel vanuit Breda als Rotterdam goed te bereiken. Deze zorgorganisatie is er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Op het gebied van wonen, dagbesteding, werk, individuele begeleiding en behandeling wordt er ondersteuning geboden zodat deze mensen meer regie op het eigen leven kunnen krijgen. Je komt terecht op de afdeling zorgadvies, maar zal ook veel in contact zijn met het zorgadministratie team om af te stemmen wie wat doet. De afdeling zorgadvies bestaat uit 7 zorgadviseurs: een gezellig team met een hoop kennis en stuk voor stuk mensen met een hart voor de zorg. Je zal goede begeleiding krijgen om binnen de organisatie te landen en lekker aan de slag te kunnen.

Net zoals bij Studelta is binnen deze organisatie een open en prettige werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn van groot belang. Er wordt kracht geput uit de verschillen en overeenkomsten die iedereen met elkaar deelt en het wordt gewaardeerd als jij jezelf bent!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij deze kwaliteiten in kunt zetten in deze rol!


Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur