Junior Adviseur Zorgcontrol

Draag bij aan de toekomstbestendigheid van deze specialistische jeugd GGZ instelling en ontwikkel je tot Junior Adviseur Zorgcontrol!

 • Gestructureerd
 • Invloedrijk
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk, leert snel en wordt enthousiast van het onder de knie krijgen van een nieuw systeem. Verder vind je het heerlijk om te puzzelen en laat je je niet makkelijk afleiden door verschillende vragen. Jij houdt het hoofd koel onder tijdsdruk en dankzij jouw planmatige aanpak werk je gestructureerd naar je doel toe. Met jouw behulpzaamheid en goed onderbouwde mening haal jij energie uit het adviseren van anderen, en dankzij je nieuwsgierigheid achterhaal je de vraag achter de vraag. Tenslotte ben jij een bruggenbouwer en zet jij je graag in om verschillende afdelingen met elkaar te verbinden. Dit betekent dat je communicatief sterk en assertief bent, jij aarzelt niet om op je collega’s af te stappen!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • 0-3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur een zorg-gerelateerde studieachtergrond (denk aan gezondheidswetenschappen, zorgmanagement, geneeskunde, psychologie, biomedische wetenschappen, BMG of gezondheid en leven, gezondheidszorgtechnologie, health economics and management) of een opleiding gerelateerd aan bedrijfskunde of administratie (dit is heel breed: van bedrijfseconomie tot health economics en management, economie en recht). Maar je mag ons ook verrassen!

 • Affiniteit met de zorg

 • Ervaring met Excel is een pré

 • 32-36 uur per week beschikbaar, voor minimaal een half jaar

Wat houdt dit avontuur in?

Als Junior Adviseur start jij op korte termijn op de afdeling Zorgcontrol. In het begin zul jij hier voornamelijk samenwerken met je naaste collega’s om te zorgen voor een correcte en tijdige afwikkeling van de facturatie van geleverde zorg. Dit doe jij door je bezig te houden met administratieve werkzaamheden in USER, het Elektronisch Patienten Dossier. Je kunt hierbij denken aan het controleren van de behandel registraties, maar ook aan het oplossen van problemen rondom het facturatieproces. Je hebt hiervoor veel contact met interne afdelingen (zoals Zorgadministratie) en behandelaren die vragen hebben rondom het facturatieproces, maar ook met zorgverzekeraars en gemeenten om te zorgen voor de juiste toewijzingen voor behandelingen.

Wanneer je deze operationele processen onder de knie hebt, is er veel ruimte om een adviserende rol op je te nemen. Je zult je bezig gaan houden met het analyseren en voorbereiden van de data voor de maandrapportage voor de afdeling Planning en Control. Op basis van de analyses adviseer jij over de kwaliteit van de zorgregistratie richting het Zorgmanagement en de Zorgadministratie en lever je goed onderbouwde managementinformatie aan. Op deze manier ondersteun je het management in het maken van financiële en bedrijfsmatige beslissingen.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een uitdagend avontuur waarbij je je ontwikkelt als de onmisbare spin in het web op het gebied van Zorgcontrol. Bovendien draag je bij aan de kwaliteit van leven voor een groot aantal kinderen en jongeren!

 • Een opdracht voor 6 maanden met kans op verlenging voor tussen de 32 en 36 uur per week

 • Je komt te werken in een dynamische organisatie die jou volop kansen geeft om door te groeien bij goed functioneren

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Marktconform salaris

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze academische zorginstelling is gericht op het verlenen van psychiatrische zorg aan kinderen, jongeren en gezinnen in Amsterdam en omstreken. De ouders en het kind staan centraal bij deze organisatie. Er wordt nauw samengewerkt met leerkrachten, huisartsen of andere hulpverleners. Ook werken zij samen met universiteiten en zijn zij betrokken bij onderwijs, onderzoek en opleiding. Het team Zorgcontrol ondersteunt de organisatie door ervoor te zorgen dat het facturatieproces goed verloopt en op basis van de behandelregistraties managementinformatie aan te leveren. Zij zijn de spin in het web, en kunnen jouw analytische blik hierbij zeker gebruiken! Dit kleine team is hecht en kent een positieve sfeer. Je wordt begeleid door ervaren collega’s, waaronder iemand die hier ooit ook is begonnen als Studelta pionier. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Een perfecte omgeving voor de start van jouw carrière dus!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 22 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack