Junior Adviseur Zorgadministratie

Draag bij aan de toekomstbestendigheid van deze jeugdzorgorganisatie met jouw analytische inzicht en praktische aanpak!

 • Samenwerkend
 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om je ergens in te storten en vervolgens kritisch te kijken naar de processen. Hierbij zorg je graag voor wat opschudding. Dankzij je analytisch vermogen en doelgerichtheid heb je systemen gauw in de gaten. Je werkt gestructureerd naar je doel toe en betrekt anderen waar nodig. Dit betekent dat je niet op je mondje bent gevallen, maar eerder assertief bent. Omdat jij communicatief sterk bent en echt bezit over een grote gunfactor, weet je de weerstand van anderen - zeker wanneer het aankomt op veranderende processen - om te buigen naar positiviteit. En als laatste: je werkt accuraat!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur een zorg-gerelateerde studieachtergrond (denk aan gezondheidswetenschappen, zorgmanagement, psychologie, biomedische wetenschappen, BMG of gezondheid en leven), of een opleiding gerelateerd aan personeelszaken en/of administratie (dit is heel breed: van strategisch HRM en personeelsmanagement, tot aan health economics en management, economie en recht). Let op: dit is een pré, geen eis!
 • Affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Deze jeugdzorgorganisatie vindt innovatie en vooruitgang ontzettend belangrijk, zowel op de vloer als aan de 'achterkant' van de zorg. In het kader hiervan willen ze de afdeling zorgadministratie op de schop nemen! En daarom zoeken ze een starter met een onbevangen blik die komt pionieren, en bepaalde processen kan doorbreken. Iemand die vastgeroeste patronen doorbreekt en de vraag stelt: "Waarom doen jullie het zo?" Enerzijds hou jij je echt bezig met dagelijkse administratie: je verwerkt cliëntgegevens (denk aan persoons- en verzekeringsgegevens), houdt de richtlijnen vanuit wetgeving in de gaten, je controleert contracten, en zorgt voor de communicatie verzorgen naar externe financiers zoals zorgverzekeraars en gemeenten. Naast de dagelijkse, operationele werkzaamheden, krijg jij de kans om namelijk in bepaalde projecten te duiken. Het toffe hieraan? Je kunt - samen met jouw directe collega's en leidinggevende - zelf kijken naar waar jij verbeteringsmogelijkheden ziet, en vervolgens mag je hier ook een plan voor maken. Zo draag je zelf direct bij aan de verbetering van administratieve processen binnen de organisatie.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een bak aan kennis en ervaring bij een grote zorgorganisatie en de kans om je te ontwikkelen als adviseur. Daarnaast een groot stuk voldoening: je draagt bij aan de kwaliteit van leven voor een groot aantal kinderen en jongeren!

 • Een opdracht voor een jaar met kans op overname voor 24 uur per week
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in Amsterdam is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die psychische hulp nodig hebben. De ouders en het kind staat centraal bij deze organisatie. Samen met de ouders wordt er gekeken naar de best mogelijke hulp. Er wordt nauw samengewerkt met leerkrachten, huisartsen of andere hulpverleners. Vanwege deze verschillende betrokkenen is een gedegen administratie ontzettend belangrijk! Op de afdeling zorgadministratie zijn al verbeteringen doorgevoerd en is er zeker ruimte voor innovatie.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur