Junior Adviseur Zorcontrol en Data

Zet je in voor kwalitatieve zorgadministratie en duik in de wereld van zorg-declaraties, persoonsgebonden budgets en andere financiële vraagstukken!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Transparant

Wie ben jij?

Jij hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en duikt graag de data in. Met jouw analytische blik vind je het leuk om verbanden te leggen tussen stukken informatie en op zoek te gaan naar eventuele fouten. Jij bent oplossingsgericht en denkt graag mee over praktische verbetervoorstellen, zodat de zorgadministratie processen steeds vloeiender zullen verlopen. Je neemt niet zomaar iets aan en durft jouw kritisch opbouwende mening te laten horen. Je maakt makkelijk contact en zoekt verbinding met zowel collega’s binnen jouw team, als daarbuiten. Ten slotte ben jij flexibel en hou je van afwisseling in je werkzaamheden.

Jij bent een starter met:

 • 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in de richting van Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde, (Health) Economics, Management in de zorg, HBO-ICT, Zorgethiek, Gezondheidsrecht, Toegepaste Psychologie, Health Economics, Policy and Law, Bewegingswetenschappen, Bestuurskunde, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences, Healthcare Management... Heb je iets heel anders gestudeerd en ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!

Wat houdt dit avontuur in?

Als junior adviseur zorgdata zal geen dag voor jou hetzelfde zijn. Je bent onderdeel van het zorgadministratie team van een grote zorgorganisatie. Taken waar je aan moet denken zijn: Het controleren van ingediende declaraties Het opstellen van PGB overeenkomsten (persoonsgebonden budget) en het aanleveren van de juiste zorgdata aan zorgkantoren Meedenken over en meewerken aan het implementeren van verbeteringen voor het gehele zorgadministratie proces Contact leggen en onderhouden met externe partijen over niet-gefinancierde zorg. Met projectgroepen ervoor zorgen dat de wijzigingen in extern beleid geborgd worden binnen het zorgadministratie team en de rest van de organisatie. (Denk hierbij aan wijzigingen in de WLZ (wet langdurige zorg) en de gevolgen hiervoor op het administratieve proces)
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een startersbaan waarin je de kans krijgt om te ontdekken hoe een grote zorgorganisatie draait en je te ontwikkelen als specialist in het zorgadministratie-proces. Bovendien zijn er volop doorgroeimogelijkheden!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij de zorgorganisatie is groot!
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de €2300 en €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze grote zorgorganisatie heeft een nieuwsgierig en ondernemend karakter. Een warme werkomgeving, waarin er veel aandacht is voor de mensen die zich iedere dag inzetten om de zorg te verbeteren. Jouw thuishaven is het zorgadministratie team, een groep van ongeveer 15 gedreven collega’s met veel energie. Binnen dit team werken ook veel externe medewerkers, wat goede communicatie en afstemming met elkaar extra belangrijk maakt. Collega’s zoeken elkaar dan ook regelmatig op in de kantoortuin met flexplekken. Tijdens jouw eerste periode word je gekoppeld aan twee buddy’s die jou wegwijs maken in de organisatie en inhoudelijk begeleiden. Je zult daarnaast bij veel verschillende collega’s aansluiten om de processen snel te leren kennen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk donderdag 21 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur