Junior Adviseur Ziekenhuizen bij Studelta

Adviseer Ziekenhuizen rondom jong talent en help de sector een stapje verder terwijl jij jouw doelstellingen achterna jaagt!

 • Authentiek
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Jij hebt een commerciële instelling met een maatschappelijk randje. Resultaatgericht werken, doe je graag en je krijgt er energie van wanneer je een opdracht binnenhaalt. Met jouw assertiviteit en lef stap je makkelijk op anderen af en neem je graag het initiatief, waardoor je in een goed tempo nieuwe taken oppakt en verfrissende ideeën inbrengt! Daarnaast heb je dankzij jouw nieuwsgierigheid en doortastendheid snel door wat er binnen een organisatie speelt. Door jouw communicatieve skills in te zetten, weet jij verbinding te maken en relaties op te bouwen met verschillende samenwerkingspartners.

Jij bent een starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • (Bijna) een HBO en/of WO diploma op zak. (Bijvoorbeeld Communicatie, Commerciële Economie, Marketing Management, (Toegepaste) Psychologie, Bedrijfskunde (MER), Human Resource Management (HRM), Marketing & Communicatie, Contentmarketing, Communicatiewetenschappen, Communication Science, Media, Informatie en Communicatie, Marketing, Sales en Communicatie, International Business and Management Studies, International Business and Languages, Gezondheidswetenschappen, (Health) Economics, Management in de zorg, Zorgethiek, Gezondheidsrecht, Health Economics, Policy and Law, Bewegingswetenschappen, Bestuurskunde, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences)...maar dit is absoluut geen eis! Met een andere studieachtergrond ben je ook welkom.
 • Affiniteit hebt met de non-profit (en specifiek de ziekenhuizen) sector
 • Een rijbewijs hebt

Wat houdt dit avontuur in?

In de rol van junior adviseur kom je terecht binnen team Ziekenhuizen, welke bestaat uit adviseurs, recruiters en een projectcoördinator. Jij werkt nauw samen met de adviseurs en houd je bezig met de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en de optimalisatie van het leadproces. Je voert veel gesprekken met zowel opdrachtgevers als met collega’s waardoor je binnen no-time jouw kennis over de ziekenhuiswereld verbreedt. Jij vergaart informatie over trends en ontwikkelingen binnen het werkveld, zodat dit wordt ingezet om met de dienstverlening van Studelta in te spelen op de behoefte van ziekenhuizen op het gebied van jong talent, en Studelta’s zichtbaarheid in het werkveld te vergroten. Samen met het marketing team bedenk je gerichte content en maak je ziekenhuizen warm voor een Studelta avontuur aan de hand van social selling en storytelling. Als Junior Adviseur Ziekenhuizen verwerk jij staffing aanvragen vanuit de ziekenhuissector waardoor je het domein steeds beter leert kennen en vraag en aanbod (nog beter) op elkaar kan laten aansluiten. Tot slot behoren het schrijven van voorstellen en het opschonen van de klantenportefeuille ook tot het takenpakket van de Junior Adviseur Ziekenhuizen. Dit is een mooie opstap om jezelf professioneel te ontwikkelen, je eigen klantenportefeuille/netwerk op te bouwen en uiteindelijk door te groeien in jouw rol als adviseur!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om jezelf door te ontwikkelen als adviseur met een goede balans tussen zelfstandig werken en teamwork. Verder:

 • Een aanstelling tussen de 32 en 40 uur per week
 • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym;
 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt;
 • Een salaris (tussen de €2,400 en €2,600 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een werkplek waar aandacht is voor jou en jouw ontwikkeling, verzorgde lunches, tijd voor een spelletje of wandeling, vrijmibo’s op ons dakterras (check: hoogtij.amsterdam), en uitjes met de hele organisatie.

Jouw opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we starters naar maatschappelijk betrokken organisaties: we geloven in talent boven werkervaring en zijn van mening dat de inzet van starters voor verandering en vooruitgang binnen organisaties zorgt. Daarom zijn we nu ook op zoek naar jong talent om onze eigen organisatie verder te versterken en bij onze doelgroep aan te blijven sluiten. Studelta is maatschappelijk betrokken en wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Er wordt daarom gewerkt aan een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle mooie verschillen die we daarin tegenkomen!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. De beoogde startdatum van deze functie is per oktober 2021. De eerste gespreksronde vindt plaats in september.

Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Waar ben jij goed in? Geef hierbij concrete voorbeelden en licht toe hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten in deze rol
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur