Junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Draag bij aan een fijne leefomgeving binnen deze gemeente!

 • Flexibel
 • Samenwerkend
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Je bent een echte teamspeler, samen dingen voor elkaar krijgen geeft jou veel energie! Jij weet, wie wat weet en bent daardoor de spin in het web van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Je staat stevig in jouw schoenen en door jouw pro-actieve houding weet jij zowel jouw collega's binnen het gemeentehuis, als belanghebbenden buiten het gemeentehuis gemakkelijk te vinden. Door jouw flexibele en resultaatgerichte houding krijg je veel voor elkaar binnen deze zelforganiserende gemeente waar geen dag hetzelfde zal zijn.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur in de richting van Management van de Leefomgeving, Built Environment, Urban studies, Planologie, Sociale Geografie, Urban Geography, Civiele Techniek, Weg en Waterbouw, Climate and Management, Overheidsmanagement, Aarde en Economie, Stedenbouw, o.i.d.

 • Idealiter heb je kennis van de omgevingswet opgedaan tijdens je studie 

Wat houdt dit avontuur in?

Je gaat doen waar je goed in bent. Namelijk het samenbrengen van alle adviezen over bouwplannen en principeverzoeken tot een integraal advies. Je organiseert en fasciliteert initiatieven die bijdragen aan een meer integrale aanpak zoals bijvoorbeeld het houden van omgevingstafels of initiatieventafels. Samen met jouw collega's draag jij hierdoor bij aan de doorontwikkeling van integrale advisering in het kader van de nieuwe Omgevingswet en duurzaamheid. Het beoordelen van ruimtelijke onderbouwingen en het opstellen van college- en raadsvoorstellen behoort ook tot je dagelijkse werk. Je werkt hierbij veel samen met collega’s en de Omgevingsdienst en raakt daardoor snel thuis binnen het gehele ruimtelijke domein. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is jouw kans om je razendsnel te ontwikkelen als adviseur binnen het Ruimtelijk Domein en daarnaast;

 • Een opdracht van 36 uur per week, voor een jaar lang met kans op overname bij wederzijdse tevredenheid 

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Salaris van €2300 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)

 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze kustgemeente in de kop van Zuid-Holland telt ongeveer 42.500 inwoners  en heeft een energieke, gastvrije en betrokken samenleving. Afgelopen jaar hebben zij de overstap gemaakt naar het werken met zelforganiserende teams. Hierdoor zijn de lijntjes kort, de aanpak integraal en de benadering bottum-up. Je komt terecht in het cluster Ruimtelijke ontwikkeling, dit bestaat uit twee teams, waarin vanuit vertrouwen en een informele sfeer met elkaar gewerkt wordt.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 4 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack