Junior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Draag bij aan de kwaliteit van de leefomgeving voor de inwoners van deze gemeente!

 • Resultaatgericht
 • Samenwerkend
 • Invloedrijk

Wie ben jij?

Jij bent van nature iemand die anderen op een bevlogen manier weet te  enthousiasmeren voor jouw plannen en ideeën. Je schrijft bovendien gemakkelijk en weet het gemeentelijke beleid hierdoor goed te vertalen naar heldere adviezen en omgevingsplannen. Verder vind je het prettig om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Je bent analytisch onderlegd en bovendien ga jij planmatig & resultaatgericht te werk. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur in de richting van Built Environment, Urban studies, Planologie, Sociale Geografie, Urban Geography, Civiele Techniek, Weg en Waterbouw, Climate and Management, Overheidsmanagement, Aarde en Economie, Stedenbouw, o.i.d.

 • Idealiter heb je kennis van de omgevingswet opgedaan tijdens je studie 

Wat houdt dit avontuur in?

Als Trainee RO werk jij binnen deze gemeente samen met je collega’s aan ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Je bent betrokken bij alle stadia van het bestemmings- of omgevingsplan proces. Je kunt verder ook denken aan het voorbereiden van allerlei ruimtelijke procedures waarbij je de vertaling maakt van het gemeentelijke beleid op het gebied van ruimtelijke ordening, naar heldere en transparante omgevingsplannen. Deze plannen bieden een juridisch kader voor de gemeente en haar inwoners en bedrijven. Ook zal je diverse overleggen bijwonen waarin jij de gemeente vertegenwoordigd. Natuurlijk zal je ook een grote rol spelen bij de implementatie van de omgevingswet binnen deze gemeente. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit is jouw kans om je razendsnel te ontwikkelen als adviseur binnen het Ruimtelijk Domein en daarnaast;

 • Een opdracht van 36 uur per week, voor een jaar lang met kans op overname bij wederzijdse tevredenheid 

 • De opdracht start op 1 januari 2020, genoeg tijd voor jou dus om nog even lekker te gaan snowboarden!

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen 

 • Salaris tussen de €2100 en €2300 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week)

 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze gemeente is maatschappelijk betrokken en biedt haar inwoners veel ruimte voor initiatief. De gemeente stemt haar handelen daarmee steeds goed af op wat de samenleving, en het bestuur nodig hebben. Burgerparticipatie en outcome gericht werken worden steeds belangrijker en hier wordt door de gemeente dan ook op ingezet. Er wordt integraal gewerkt aan de doelen die het bestuur aan de gemeente heeft gesteld. Ontwikkeling, voor zowel de mensen die er werken, als voor de organisatie als geheel vindt de gemeente erg belangrijk. Dit is ook terug te zien in de kernwaarden betrokken, ondernemend, ontwikkelend en transparant.   

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 13 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack