Junior Adviseur Milieu en Geluid

Draag bij aan een leefbare en veilige leefomgeving!

 • Samenwerkend
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Als Junior Adviseur Milieu en Geluid bij deze omgevingsdienst is het belangrijk dat je zelfstandig bent. Je zoekt je eigen weg binnen de organisatie en stelt vragen als je iets niet snapt of als je hulp nodig hebt. Je maakt gemakkelijk contact met de mensen om je heen. Hierin ben je klantgericht, maar je bent ook in staat je grenzen aan te geven. Dankzij jouw analytische vermogen en technisch inzicht begrijp je hoe je conclusies kan trekken uit jouw metingen. Daarnaast houd je van een potje tafeltennis op zijn tijd en kun je tegen een geintje.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, liefst in de technische hoek maar met een goed verhaal is dit niet doorslaggevend;
 • Je studieachtergrond is ondergeschikt aan jouw sociale vaardigheden, maar je kunt denken aan: Natuurkunde, Milieukunde, Environmental Science for Sustainable Energy and Technology, Landschapsarchitectuur, Built Environment, o.i.d.
 • Interesse in geluid!

Wat houdt dit avontuur in?

In deze afwisselende functie werk je tussen een 20-tal enthousiaste collega adviseurs binnen het team Advies. In dit team zitten twee specialisten geluid en trillingen die uitkijken naar jou komst en jou het vak willen leren. Jullie hebben dagelijks een korte meeting om taken te verdelen en elkaar op de hoogte te houden wat er speelt. Jij gaat in een opleidingstraject om onze adviseurs te ondersteunen en collega’s en deelnemers te adviseren over allerlei geluidsaspecten zoals industriegeluid, railgeluid, wegverkeersgeluid en advisering rondom evenementen. Je gaat vaak de hort op om metingen te doen en levert vervolgens advies aan betrokken medewerkers over milieuvergunningen of milieucontroles door geluidsvoorschriften op te stellen. 

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om in een team met ervaren collega’s een echt vak te leren, waarbij je vanaf dag 1 veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. En verder:

 • Een project voor een jaar met kans op overname voor 40 uur per week;
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym;
 • Marktconform salaris 
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, tweedeklas OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze no-nonsense organisatie is op een moderne manier vorm gegeven. Het MT zit bijvoorbeeld gewoon in de kantoortuin tussen de andere werknemers. Ook wordt er elke week een stand-up met de hele organisatie gehouden zodat de communicatie direct en laagdrempelig is. Deze organisatie is net nieuw in Twente dus de energie zit er goed in!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack