Junior Adviseur Jeugdzorg

Help deze jeugdzorgorganisatie vooruit met de juiste zorgovereenkomsten!

 • Samenwerkend
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jij krijgt energie van verbinding. In deze rol heb jij contact met allerlei collega’s binnen de zorgorganisatie, maar ook met externe partijen zoals gemeenten, zorgverzekeraars en andere zorgaanbieders. Je vindt het sowieso prettig wanneer geen dag hetzelfde is. Soms komt er een spoedvraag tussendoor en jij gaat hier flexibel mee om. Bovendien ben jij goed in plannen en organiseren, jij bewaart het overzicht van lopende trajecten en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast werk je nauwkeurig, je weet dat de cijfers moeten kloppen en kunt goed en foutloos schrijven.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak. Een zorggerelateerde studie of opleiding in de richting van bestuur of beleid zou goed aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan Health Economics, Policy & Law; Gezondheidswetenschappen; Beleid, Bestuur en Organisatie; Global Health; Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life sciences; Zorgmanagement; Bestuurskunde... Maar een andere studierichting mag ook!
 • Affiniteit met de jeugdzorg

Wat houdt dit avontuur in?

Jij gaat als junior adviseur jeugdzorg aan de slag binnen het zorgverkoop team van deze jeugdzorgorganisatie. Samen zorgen jullie ervoor dat er zorgovereenkomsten afgesproken worden met externe partijen zoals gemeenten, zorgverzekeraars, onderwijs en andere zorgaanbieders. Je vormt een team met een of twee ervaren adviseurs van wie jij een heleboel kunt leren. Je speelt een belangrijke rol in nieuwe aanbestedingstrajecten. Jij bewaakt de planning en deadlines, vraagt binnen verschillende afdelingen van de organisatie informatie op en helpt bij het schrijven van de offerte. Daarnaast houd je ook lopende contracten in de gaten, maak je voortgangsrapportages en onderzoek je knelpunten (bijvoorbeeld in de facturatie). Ten slotte sluit je aan bij afspraken met de externe partijen, ben je aanspreekpunt voor hen en beantwoord je vragen. Al met al een hele afwisselende rol waarin je snel verantwoordelijkheid en je razendsnel kunt ontwikkelen!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de jeugdzorg? Zien hoe zorgbeleid in de praktijk uitgevoerd wordt? De commerciële kant van de zorg ontdekken? En jezelf ontwikkelen tot strategisch adviseur? Dan is dit de ideale carrièrestap voor jou!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week bij de opdrachtgever en 13 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt
 • Grote kans om na 12 maanden in dienst te treden bij de organisatie en mooie doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding door jouw projectcoördinator van Studelta en vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2300 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Deze zorgorganisatie in de regio Amsterdam biedt hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen, van opvoedondersteuning tot hoog complexe psychiatrische zorg. Jij werkt veel samen met een of twee ervaren adviseurs. Daarnaast heb je met een heleboel collega’s binnen de organisatie contact, denk aan zorgprofessionals, maar ook collega’s van de afdeling financiën en de directeur. Ook met de externe partners overleg je regelmatig. Dit is een organisatie die volop in beweging is en waar veel mogelijkheden zijn. De sfeer is informeel en positief. Er zijn hier al 13 pioniers via ons begonnen en een aantal daarvan zijn inmiddels doorgegroeid en in dienst van de organisatie. Oftewel: dit is de perfecte plek voor de start van jouw carrière!

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 1 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Studelta is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we willen gebruiken om betere resultaten te halen. Er wordt gestreefd naar naar een personeels- en pioniersbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle verschillen.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur