Junior Adviseur Functioneel Beheer Onderzoekscentrum

Ontwikkel je tot adviseur en lever een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van het onderzoek binnen dit academische ziekenhuis!

 • Autonoom
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Jij bent assertief en staat stevig in je schoenen. Je stapt makkelijk op collega’s (bijvoorbeeld onderzoekers of IT’ers) af om informatie op te halen of jouw ideeën te delen. Daarnaast ben je analytisch sterk en hou je van puzzelen, een nieuw systeem leren kennen is voor jou geen straf. Hoewel je het leuk vindt om je hierin te verdiepen, zoek je ook graag contact met collega’s in verschillende lagen van de organisatie en weet je jouw communicatie goed af te stemmen op individuen. Ten slotte ben je ambitieus, je krijgt energie van een uitdaging en gaat graag zelfstandig te werk. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld: Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskundige Informatica en Management, Psychologie, Bewegingswetenschappen, Gezondheidszorgtechnologie, HBO-ICT, Fysiotherapie, Biomedische wetenschappen, Management in de Zorg, Beleid, Management en Gezondheidszorg, Informatica… Maar een compleet andere studierichting mag ook!;
 • Affiniteit met de zorg;
 • Affiniteit met informatietechnologie/ICT is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Geen dag is hetzelfde als adviseur functioneel beheer! Jij gaat het komende jaar gebruiken om in deze rol te groeien. Zo zal je in het begin helpen met het testen en beheren van applicaties. Nadat je dit onder de knie hebt, ga je steeds meer een adviserende rol op je nemen. Jij bent dé adviseur functioneel beheer op het gebied van onderzoek binnen dit academische ziekenhuis. Je bent veel op pad binnen het ziekenhuis om met gebruikers in gesprek te gaan. Een voorbeeld: een afdeling wil een applicatie ontwikkelen waarbij gegevens van patiënten worden opgeslagen, zodat het consult beter verloopt. Deze aanvraag komt bij jou binnen en jij maakt hier een project van. Welke mensen heb je nodig? Hoe zit het met de privacy? Hoe wordt de applicatie gebruikt? Wat gebeurt er met de gegevens van patiënten? Wie gaat het hosten? Als adviseur functioneel beheer ben jij de brug tussen het onderzoek en de techniek binnen het ziekenhuis. Jij weegt continu belangen af en bent in staat om op tactisch niveau de gebruiker te kunnen adviseren. Dit betekent dat je niet alleen het gebruik van de applicatie bekijkt, maar ook wat in de toekomst  nodig is. Onderzoekers kunnen jou steeds beter vinden voor hun vragen en er ontstaat echte samenwerking.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Als functioneel beheerder kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering van het onderzoek binnen dit academische ziekenhuis. Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken over de functie en kun je hier dus echt pionieren!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij het ziekenhuis is zeer groot.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! Zowel binnen het ziekenhuis, als in ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

In dit academische ziekenhuis staat innovatie in onderzoek, onderwijs en de zorg voorop. Ze werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. De perfecte omgeving om te pionieren dus!. Jij komt terecht in een team met de functioneel beheerders van het onderwijscentrum. Van hen kun je veel leren over de processen. Daarnaast zul je veel contact hebben over de inhoud met de informatiemanager Onderzoek en jouw leidinggevende. 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 18 augustus door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack