Junior Adviseur bij een GGZ-instelling

Ga als adviseur aan de slag en optimaliseer de administratieve processen van deze zorgorganisatie!

 • Autonoom
 • Gestructureerd
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Jij wordt gekenmerkt door jouw energieke werkhouding en komt goed tot je recht in een aanjagersrol. Ook ben jij verbindend en kun jij goed schakelen tussen het team, externe partijen en ondersteunende diensten. Het lijkt jou leuk om de wet-en regelgeving te vertalen naar intern beleid. Omdat jij stevig in je schoenen staat en communicatief sterk bent, weet jij op een prettige manier anderen aan te spreken op gemaakte afspraken. Verder kan jij met een overstijgende blik kijken naar een proces, ben jij goed in projectmatig werken en denk jij met jouw analytische blik vaak al een paar stappen vooruit. Jij bent nieuwsgierig en proactief, waardoor jij snel de nodige kennis vergaart en kan groeien in jouw rol. Zo kan jij autonoom gaan werken, waarin je realistische planningen maakt en het wiel draaiende houdt. Het maakt jouw trots om de gewenste resultaten te behalen en kwaliteit te leveren met het team!

Jij bent een starter met:

 • 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bijvoorbeeld in de richting van Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde, (Health) Economics, Management in de zorg, HBO-ICT, Zorgethiek, Gezondheidsrecht, Toegepaste Psychologie, Health Economics, Policy and Law, Gezondheidsrecht Bewegingswetenschappen, Bestuurskunde, Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences, Healthcare Management... Heb je iets heel anders gestudeerd en ben je enthousiast? Solliciteer dan vooral!
 • Kennis van wet- en regelgeving binnen de zorg is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als Adviseur ben jij de schakel tussen behandelaren, managers, directie, controllers en medewerkers om zo optimale administratieve processen tot stand te brengen. Jij gaat hiervoor projectmatig te werk, waarin je aan de slag gaat met verschillende projecten rondom het registratie-en declaratieproces van deze zorgorganisatie. Hiervoor volg jij de wet en regelgeving van de zorg en maak je de vertaalslag naar wat dit betekent voor het interne beleid. Een voorbeeld van een project waar jij mee bezig bent is het project rondom het zorgprestatiemodel: deze zal per 2022 worden ingevoerd en brengt veranderingen in de zorgadministratie met zich mee. Jij duikt in op deze nieuwe wet-en regelgeving en vertaalt het naar het interne beleid. Je brengt in kaart hoe de administratieve processen hier op ingericht kunnen worden, schrijft werkbare instructies en neemt behandelaren en medewerkers mee in deze vernieuwingen. Zo houdt jij je bezig met allerlei projecten ter bevordering van de doorontwikkeling van de zorgorganisatie en richt je je op actuele thema's die spelen rondom de administratieve processen en systemen. Het is een uitdagende rol waarin jij jouw expertise kan ontdekken en daarin als adviseur kan groeien!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om binnen de zorg jezelf te ontwikkelen in een adviseursrol! Daarnaast...

 • Een aanstelling van 24 - 32 uur per week
 • Een salaris dat is ingedeeld in schaal FWG55. Afhankelijk van jouw studieachtergrond en ervaring zal het brutoloon per maand tussen de €2.607,- en €4.218,- liggen bij een fulltime dienstverband van 36 uur p/w.
 • Begeleiding en ruimte voor bij- en nascholing.
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering, een fietsregeling, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen en korting op sporten bij geselecteerde sportscholen.

Jouw opdrachtgever

Jij komt te werken op de afdeling van deze zorgorganisatie die zich bezig houdt met alles rondom het administratieve en logistieke proces. Het team waar jij terecht komt, houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van de administratieve processen. Samen met 6 andere adviseurs optimaliseer jij deze processen en ieder heeft hierin zijn eigen expertisegebied. Net zoals bij Studelta is binnen deze organisatie een open en prettige werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn van groot belang!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 16 juni door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
Heb je vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur