Junior Accountmanager bij Studelta

Commercieel aan de slag zijn en tegelijkertijd zorgorganisaties écht een stapje verder helpen? Kom Studelta versterken! 

 • Samenwerkend
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Jij bent commercieel ingesteld, houdt van resultaatgericht werken en haalt energie uit het binnenhalen van opdrachten. Jouw assertiviteit en lef zorgen ervoor dat je makkelijk op mensen afstapt en omdat jij van nature een verbinder bent, weet jij relaties op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast heb je door jouw nieuwsgierigheid en doortastendheid snel door wat er binnen een organisatie speelt en ben je door jouw communicatieve skills een goede gesprekspartner voor verschillende opdrachtgevers. Tenslotte werk jij gestructureerd, pak je snel nieuwe taken op en kom jij met verfrissende ideeën!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, zoals bijvoorbeeld Commerciële Economie; Marketing Management; Bedrijfskunde (MER); Communicatie; Marketing & Communicatie; Contentmarketing; Communicatiewetenschap; Communication Science; Media, Informatie en Communicatie; Marketing, Sales en Communicatie; International Business and Management Studies; International Business and Languages..., maar boven alles kun jij goed uitleggen waarom jij je zou kunnen onderscheiden als junior accountmanager!
 • Gezonde interesse in de zorg hebt
 • Een passie hebt om de non-profit (en specifiek de zorginstellingen) sector op zijn kop te zetten door opdrachten voor Studelta pioniers te realiseren
 • Een rijbewijs hebt
 • Minimaal 32 uur beschikbaar bent

Wat houdt dit avontuur in?

In de rol van junior accountmanager kom je terecht binnen team Zorg en Welzijn welke bestaat uit adviseurs, recruiters en een projectcoördinator. Jij werkt nauw samen met de adviseurs en bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van het netwerk en de optimalisatie van het leadproces. Je zal veel gesprekken voeren met zowel opdrachtgevers als met collega’s en verbreedt binnen no-time je kennis over de zorg-en welzijn wereld. Op deze manier weet jij informatie te vergaren over trends en ontwikkelingen binnen het werkveld, wat ingezet kan worden om de zichtbaarheid van Studelta onder zorgorganisaties te vergroten. Daarnaast zullen het schrijven van voorstellen en het opschonen van de klantenportefeuille tot jouw takenpakket behoren. Ook ga je samenwerken met het marketing team om gerichte content te bedenken en zet je social selling en storytelling in om zorgorganisaties warm te maken voor een Studelta avontuur. Staffing aanvragen zullen bij jou terecht komen en op deze manier ontwikkel jij je als accountmanager binnen het domein. Dit is een mooie opstap om uiteindelijk je eigen klantenportefeuille op te bouwen en door te groeien naar de rol van adviseur!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een mooie kans om jezelf door te ontwikkelen op commercieel vlak en tel daar een goede balans tussen zelfstandig werken en teamwork bij op. Verder:

 • De vrijheid om je eigen agenda in te richten en te bepalen waar en (tot op zekere hoogte) wanneer je werkt;
 • De mogelijkheid om je op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen in de Studelta Gym;
 • Een iPhone en een MacBook zodat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding
 • Heerlijke, verzorgde lunches, een pingpongtafel en sjoelbak, vrijmibo’s op ons dakterras (check: hoogtij.amsterdam), en uitjes met de hele organisatie.

Jouw opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we hoogopgeleide starters naar maatschappelijk betrokken organisaties: we geloven in talent boven werkervaring en zijn van mening dat de inzet van starters voor verandering en vooruitgang binnen organisaties zorgt. Daarom zijn we nu ook op zoek naar jong talent om onze eigen organisatie verder te versterken en bij onze doelgroep aan te sluiten. Studelta is maatschappelijk betrokken en wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Diversiteit is een kracht die we willen gebruiken om betere resultaten te halen. Er wordt gestreefd naar naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking waarin wijzelf bemiddelen, mét alle verschillen.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk maandag 10 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:

 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Waarom is dit de ideale carrièrestap voor jou?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

06 39844599
suzanne@studelta.nl

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur