HR Data Analist in de Zorg

Draag met jouw cijfermatig inzicht bij aan de verbetering van HR-processen, om zo bij te dragen aan de kwaliteit van geleverde zorg!

 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht
 • Transparant

Wie ben jij?

Het is nogal een open deur, maar als data analist staat het buiten kijf dat je analytisch sterk bent. Zo onderscheid je gemakkelijk relevante van irrelevante data en weet je hier goed de rode draad in te onderscheiden. Oh en: Excel, Matlab, SPSS….. jij hebt snel in de gaten hoe deze programma’s werken en schudt zo een draaitabelletje uit je mouw. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden weet je trouwens ook hoe je ervoor kunt zorgen dat de resultaten van jouw analyses op een goede manier ‘landen’ bij je collega’s. Je bent daarnaast sensitief genoeg om te begrijpen hoe je bepaalde informatie het beste kunt halen bij anderen. Je weet weerstand waar nodig namelijk om te buigen en bezit over overtuigingskracht. Jij neemt anderen van nature mee in je enthousiasme!

Jij bent een hoogopgeleide starter (of student) met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Bij voorkeur een statistische of zorggerelateerde studieachtergrond  (Econometrie, Economie, Psychologie, Health Economics, Technische Bedrijfskunde, Bewegingswetenschappen, Biomedische Wetenschappen)
 • Affiniteit met HR- en zorgvraagstukken.

Wat houdt dit avontuur in?

In deze rol analyseer jij grote data-sets, om zo inzichtelijk te maken waar bepaalde pijnpunten liggen in processen. Je doet dit niet alleen: je werkt nauw samen met verschillende collega’s en bent onderdeel van het HR-team. Samen met hen zorg jij ervoor dat de verzorgenden hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.
In de rol van HR data analist hou jij je enerzijds bezig met korte-termijn vragen. Denk hierbij aan collega’s die bepaalde informatie nodig hebben over bijvoorbeeld personeelsplanning. Jij helpt ze door relevante data uit een bak te vissen en te analyseren, maar juist ook door deze gegevens te vertalen naar een mooie grafiek. Anderzijds ben je ook bezig met de lange-termijn: uit je dagelijkse werkzaamheden destilleer jij welke data-sets geborgd moeten worden. Je stelt waar nodig rapportages op en zorgt ervoor dat je collega’s deze documenten begrijpen. Zo vinden zij snel en makkelijk antwoord op hun vragen! Uiteindelijk wordt de zorgondersteuning-keten hierdoor effectiever en toekomstbestendiger.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij kan met jouw analyses echt het verschil maken en de zorgondersteuning-keten organisatie toekomstbestendiger maken. Bovendien zijn er in deze zorgorganisatie volop kansen om te ontwikkelen en door te groeien!
 • Salaris (tussen de 2200 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een opdracht voor 12 maanden met kans op indiensttreding bij de organisatie, voor tussen de 36 en 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Begeleiding! Je wordt gekoppeld aan een projectbegeleider van Studelta, maar ook intern wordt je begeleid door een ervaren beleidsmedewerker
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Opdrachtgever

Deze zorginstelling in Noord-Brabant - dichtbij Den Bosch maar zeker ook onder de rook van Rotterdam - zet zich al meer dan honderd (!) jaar in op het gebied van zorg voor mensen met een beperking. Ongetwijfeld wordt deze zorginstelling gekenmerkt door het Brabantse karakter: als je binnenstapt bij het kantoor, voel je je direct welkom. Binnen de verschillende gemeenten waar de organisatie zorg levert kijken de werknemers bovendien verder dan het hoognodige. Ze houden zich het liefst namelijk bezig met de vraag: wanneer is deze client zo gelukkig en zelfstandig mogelijk? Daar kan jij een bijdrage aan leveren!
 

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 14 december door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

 

Vragen over dit avontuur?

Maike van der Linde (Groei)

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack