Gezocht: starters met ambitie om zorgmanager te worden!

Heb jij leidinggevende ambities en ben je al klaar voor de sprong in het diepe? Lees dan verder!

 • Samenwerkend
 • Resultaatgericht
 • Authentiek

Wie ben jij?

Jij beschikt over natuurlijke leidinggevende kwaliteiten waarmee je mensen inspireert, motiveert en opbouwende kritiek geeft. Je denkt buiten de kaders en bent bereid om in het werken de grenzen van de kaders op te zoeken. Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, hebt een frisse blik en lef.

Jij bent een HBO of WO starter (of student) met:

 • Een afgeronde zorggerelateerde opleiding, bijvoorbeeld zorgmanagement, gezondheidswetenschappen, verpleegkunde, of psychologie.
 • Je hebt ervaring met een (bij)baan of stage binnen een zorgorganisatie.
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring. 

 

Wat houdt dit avontuur in?

Regelmatig zijn we op zoek naar ambitieuze, startende zorgprofessionals die zichzelf willen ontwikkelen in de rol van zorgmanager. Als zorgmanager heb je een aansturende rol binnen een zorgorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen en implementeren van operationele doelstellingen en het zorgbeleid van jouw team en afdeling.

Je hebt de dagelijkse leiding over jouw project en over jouw team van zorgprofessionals, zorgt voor de planning, maar zeker ook voor het coachen van je medewerkers. Naast deze rol heb je de verantwoordelijkheid om op een efficiëntere en meer effectieve wijze zorgprocessen in te richten.

  Wat houdt dit avontuur in?

  Wat levert dit avontuur op?

  Dit is natuurlijk afhankelijk van de zorginstelling waar je kom te werken, maar het gaat in ieder geval om een fulltime aanstelling voor langere tijd (meestal rond 9 maanden) en met kans op overname. 

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym.
  • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen.
  • Salaris tussen de 2150 en 2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

  Jouw Opdrachtgever

  Studelta is erg actief binnen de zorg. We werken samen met ziekenhuizen, consultancy partijen, de GGZ en Langdurige zorginstellingen. Afhankelijk van jouw ambitie en drijfveren onderzoeken we welke organisaties het beste bij jouw passen. Meestal komt je terecht in een team van mensen met verschillende achtergrond, maar wel allemaal met passie voor de zorg.

  Geïnteresseerd?
  Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk [datum] door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

  Vragen over dit avontuur?

  Talitha Hunnik (Gedreven)

  Sollicitatieprocedure

  Je reageert op een avontuur
  Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
  Gesprek match met organisatie
  Gesprek bij de organisatie
  Selectie & aanbod avontuur
  Start met jouw ontdekkingstrack