Functioneel Beheerder Zorg

Beheer en optimaliseer het EPD in dit ziekenhuis en draag bij aan de kwaliteit van de zorg!

 • Gestructureerd
 • Kwaliteitsgericht
 • Flexibel

Wie ben jij?

Jij bent een nieuwsgierig en analytisch type; je stelt vragen en vindt het bij uitstek leuk om processen te doorgronden, in kaart te brengen en te verbeteren. Je hoeft geen die-hard IT’er te zijn, maar het lijkt je wel leuk om je te verdiepen in een systeem en na te denken over de inrichting en toegankelijkheid ervan. Je bent echt een verbinder. Jouw communicatief vermogen en toegankelijke uitstraling zorgt ervoor dat je makkelijk contact maakt met artsen, verpleegkundigen en anderen mensen die bij je aankloppen met vragen. Door je nieuwsgierigheid kan je in contact met hen goed doorvragen, straal je stevigheid uit en durf je ook ‘nee’ te zeggen als iets systeemtechnisch niet kan.

Jij bent een HBO/ WO starter met:

 • Maximaal 0-3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak. Jouw studierichting is in principe ondergeschikt aan jouw motivatie, maar je zou kunnen denken aan Gezondheidswetenschappen, Bewegingswetenschappen, Biomedische Wetenschappen, Fysiotherapie, (Technische) Geneeskunde, Gezondheidszorg Technologie, Bedrijfskunde, Business IT & Management, Informatiekunde of Verpleegkunde.

 • (Aantoonbare) affiniteit met de zorg is een pré

 • Beschikbaarheid per juni of eerder.

Wat houdt dit avontuur in?

Het team E-Health/EPD binnen dit academische ziekenhuis in Utrecht is op zoek naar een starter die de schakel wil zijn tussen het EPD (Chipsoft, HiX), leverancier en eindgebruikers. Hierbij vertaal je de wensen van jouw klanten (artsen en verpleegkundigen) naar concrete wijzigingsvoorstellen binnen dit informatie systeem. Je luistert naar de wensen uit het ziekenhuis, vraagt goed door en gaat in gesprek met jouw collega's of de softwareleverancier om te bepalen of een wens in het systeem gerealiseerd kan worden. Ook leer je hoe je het systeem inricht en test. Op die manier zorg je voor een goed functionerend systeem, wat constant geoptimaliseerd, en effectief gebruikt wordt. Kortom, je bent de schakel tussen het systeem en de werkvloer!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij mag aan de slag met een super relevant onderwerp in de zorg! Daarnaast kun je je volop ontwikkelen als functioneel beheerder én leer je het hele academische ziekenhuis kennen.

 • Een aanstelling voor een jaar met kans op overname voor 40 uur per week

 • Volop kansen om je door te ontwikkelen als functioneel beheerder.

 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed.

Jouw Opdrachtgever

Ontwikkelingen in de ICT gaan steeds sneller. Dit vereist flexibele oplossingen en een wendbare organisatie. Daarom is dit team altijd op zoek naar mensen met een 'zorg hart' die niet bang zijn voor een computer. De werkzaamheden van een functioneel beheerder in dit ziekenhuis zijn erg divers en dat maakt het een dynamische omgeving. Doordat je in een enorm academisch ziekenhuis aan de slag gaat leer je te werken met een complex en geavanceerd systeem. De teamgeest op de afdeling is goed, er is erg veel aandacht voor de sfeer en men helpt elkaar graag. Omdat er regelmatig nieuwe projecten worden gelanceerd, ben je een jaar lang met verschillende projecten bezig, en daarbij wordt initiatief en enthousiasme erg gewaardeerd!

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 3 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack