Functioneel Beheerder Onderwijscentrum

Help dit ziekenhuis de applicatiesystemen binnen het onderwijscentrum te optimaliseren!

 • Gestructureerd
 • Resultaatgericht
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Jij bent analytisch sterk: je bent succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je gemakkelijk contact maakt met anderen en complexe boodschappen in begrijpelijke taal over kan brengen. Je kan goed zelfstandig werken en bent proactief, je stapt snel op mensen af om met hen af te stemmen en vragen te stellen.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring

 • Een HBO en/of WO diploma op zak 

 • Bij voorkeur een achtergrond in bedrijfskunde, communicatie, onderwijskunde en/of gezondheidswetenschappen

 • Je hebt affiniteit met informatiesystemen en de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Als functioneel beheerder ga je aan de slag binnen het onderwijscentrum van dit ziekenhuis. In deze rol ben je enerzijds ad-hoc bezig met het beheer van de applicaties, anderzijds ben je bezig met de optimalisatie en doorontwikkeling hiervan. Je onderhoudt contacten bij zowel onderwijszaken als de academie en gaat veel in gesprek om informatie te vergaren om de applicatiesystemen te kunnen verbeteren. Doordat je veel gesprekken voert met gebruikers en collega’s leer je de klantbehoefte goed kennen en hier anticipeer je op. Hiernaast krijg je ook veel ruimte om te pionieren als het gaat om procesverbetering. Je legt de link tussen zowel het systeem als de processen die het systeem faciliteert. Het gaat dus om een veelzijdige rol waarin je signalerend, onderzoekend en verbindend te werk gaat.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen tot systeemspecialist. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan innovatie, waardoor dit ziekenhuis voorbereid is op de toekomst!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 40 uur per week. De kans om hierna in dienst te treden bij het ziekenhuis is zeer groot.

 • Volop ontwikkelmogelijkheden! Zowel binnen het ziekenhuis, als in ons trainingsprogramma in the Gym

 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen

 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)

 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een Academisch ziekenhuis dat met een capaciteit van ruim 1000 bedden één van de grootste zorginstellingen van Nederland is. Zij streeft ernaar een internationaal toonaangevend centrum te zijn waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast. Met bijna 10.000 werknemers wordt voortdurend gebouwd aan goede zorg met als bouwstenen kennis en mensen. Het onderwijscentrum binnen dit ziekenhuis wil studenten en professionals in de gezondheidszorg en het biomedische onderzoek opleiden tot topprofessionals. Samen met anderen dragen zij bij aan veilig werken en aan kennisontwikkeling in en voor de gezondheidszorg. Het Onderwijscentrum bestaat uit 12 verschillende afdelingen. 

 

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 21 juli door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack