Functioneel Beheerder Non-Profit

Optimaliseer de ICT-processen en systemen van een maatschappelijk betrokken organisatie en draag bij aan een goed humeur van jouw collega's!

 • Gestructureerd
 • Autonoom
 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Tegelijkertijd zorgen jouw nuchtere houding en planmatige kwaliteiten ervoor dat je realistische doelen en de juiste prioriteiten kunt stellen. Je zegt “nee” wanneer nodig. Als laatste werk je nauwkeurig: omdat je snel in de gaten hebt hoe systemen in elkaar zitten, weet je ook hoe groot het effect kan zijn van een ‘foutje’.

Jij bent een HBO of WO starter met:

 • Affiniteit met de non-profit. Denk aan de zorgsector (GGZ, langdurige zorg, ziekenhuiszorg), de overheid en woningcorporaties
 • Affiniteit met ICT
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak. Studieachtergrond maakt niet uit! Je kunt aan opleidingen denken als (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Econometrie, Management in de Zorg, Psychologie, Bedrijfskunde, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Informatiekunde.
 • Fulltime beschikbaarheid (32-40 uur).

Wat houdt dit avontuur in?

Bij Studelta werken we samen met opdrachtgevers door heel Nederland: van een grote GGZ organisatie in Friesland, tot het UMC in Utrecht en verschillende gemeenten in Zuid Holland. Daarom zijn wij altijd op zoek naar pioniers die deze sector willen opschudden! Binnen veel organisaties ligt giga veel ruimte voor verbetering, onder meer op het gebied van functioneel beheer. Vanaf jouw eerste dag als Functioneel Beheerder draag jij bij aan het gebruiksgemak en optimaal functioneren van één of meerdere ICT-systemen. Collega's komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van een systeem, en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Verder onderhoud je het contact met de leverancier(s) (extern) en check je of de koppelingen met andere systemen nog goed werken. Deze doorlopende verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat jouw werk zich echt op het snijvlak tussen ICT en mensen bevindt. Cool toch! Behalve je doorlopende werkzaamheden verschilt het per organisatie en opdracht wat je nog meer oppakt, maar je draagt met jouw vernieuwende blik altijd bij aan verandering van bestaande processen. Met dit soort projecten maak jij collega's blijer én draag je bij aan de kwaliteit van de geleverde diensten - bij welke organisatie dit ook is.
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om op een innovatieve en actieve manier bij te dragen aan verbeterprocessen bij een non-profit organisatie!

Wat bieden wij?
LET OP:
Dit verschilt natuurlijk per functie. Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden.

 • Een fulltime aanstelling voor langere tijd (minimaal een half jaar) voor tussen 32 en 40 uur, met kans op overname door de opdrachtgever
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym
 • Salaris tussen de 2150 en 2400 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw opdrachtgever

Bij Studelta bemiddelen we alleen pioniers bij organisaties door het hele land die écht een bijdrage leveren aan de maatschappij - voornamelijk binnen de non-profit sector. Op basis van jouw ambities en drijfveren doen wij ons best om de juiste match te maken tussen jou en de organisatie waar je komt te werken! Dit betekent dat de werkomgeving waar jij aan de slag gaat echt afhankelijk is van wie jij bent: het kan zijn dat een grote organisatie goed bij je past, of misschien werk je liever in een kleine start-up. Werk je liever met een leidinggevende of zelfsturend? Zo zijn er allerlei vragen die we graag met jou beantwoorden in een (vrijblijvend) gesprek, om zo te onderzoeken van welke baan en werkplek jij nou écht gelukkig wordt.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij een vergelijkbaar avontuur aangaan? Solliciteer dan door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur