Functioneel Beheerder (door heel Nederland)

Optimaliseer de ICT-processen en systemen van een maatschappelijk betrokken organisatie en draag bij aan een goed humeur van jouw collega's!

  • Kwaliteitsgericht
  • Samenwerkend
  • Behulpzaam

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Tegelijkertijd zorgen jouw nuchtere houding en planmatige kwaliteiten ervoor dat je realistische doelen en de juiste prioriteiten kunt stellen. Je zegt “nee” wanneer nodig. Als laatste werk je nauwkeurig: omdat je snel in de gaten hebt hoe systemen in elkaar zitten, weet je ook hoe groot het effect kan zijn van een ‘foutje’.
 

Jij bent een hoogopgeleide starter met

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding bijvoorbeeld in de richting van Psychologie, Bedrijfskunde, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Informatiekunde. Je studieachtergrond is niet leidend
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • De drive om in een non-profit-organisatie te werken
  • Affiniteit met ICT (bijvoorbeeld vanuit je opleiding of bijbaan, denk ook aan programma’s als R, Matlab, SPSS etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Vanaf jouw eerste dag als Functioneel Beheerder draag jij bij aan het gebruiksgemak en optimaal functioneren van één of meerdere ICT-systemen. Collega's komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van een systeem, en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Verder onderhoud je het contact met de leverancier(s) (extern) en check je of de koppelingen met andere systemen nog goed werken. Deze doorlopende verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat jouw werk zich echt op het snijvlak tussen ICT en mensen bevindt. Cool toch! Behalve je doorlopende werkzaamheden verschilt het per organisatie en opdracht wat je nog meer oppakt, maar je draagt met jouw vernieuwende blik altijd bij aan verandering van bestaande processen. Meestal ben je onderdeel van een (klein) team met wie je wekelijks overlegt. Vaak ben je ook betrokken bij een project wat zich bijvoorbeeld richt op het optimaliseren van het dienstrooster bij een zorgorganisatie of ziekenhuis. Of gericht op het in kaart brengen van een 'user experience' bij een middelgrote gemeente. Met dit soort projecten maak jij collega's blijer én draag je bij aan de kwaliteit van de geleverde diensten - bij welke organisatie dit ook is.

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om op een innovatieve en actieve manier bij te dragen aan verbeterprocessen bij een non-profit organisatie!

LET OP: Hieronder staan de meest ‘standaard’ arbeidsvoorwaarden - deze verschillen wel iets per functie.

  • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym 
  • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
  • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Bij Studelta werken we samen met organisaties door heel Nederland, dus niet alleen in Amsterdam! Één ding is zeker: je gaat aan de slag bij een maatschappelijk betrokken dienstverlener waar jij als pionier voor verandering kunt zorgen. Dit kan een grote speler zijn, zoals het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam of de Gemeente Alkmaar, of een kleine organisatie waar iedereen elkaar kent, zoals een ouderenzorgorganisatie in Brabant. Wat past het beste bij jou? Je werkt meestal in een projectteam waar collega’s hun expertise delen. Naast je rol als Functioneel Beheerder ben je twee keer per maand te vinden bij Studelta in de Gym, zo ontwikkel jij je op de werkvloer en daarbuiten.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack