Functioneel Beheerder in een Ziekenhuis

Optimaliseer de ICT processen en systemen van de IC en OK's door nauwe samenwerking met de artsen en verpleegkundigen

 • Authentiek
 • Flexibel
 • Resultaatgericht

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je no-nonsense mentaliteit. Op de IC en OK's gaat het vaak over leven of dood dus geen tijd voor geneuzel hier. Uiteraard weet jij soms het antwoord niet, dit is helemaal geen probleem zolang je dit gewoon aangeeft. Daarnaast heb je een sterk ontwikkeld analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en systemen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve skills dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan, zowel op je afdeling als in het huis. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Omdat je proactief bent en echt van aanpakken weet ga je gemakkelijk het huis in om informatie te halen en te brengen. Een uitdaging pak jij met beide handen aan en je stapt makkelijk op mensen af. Kortom jij bent niet snel bang voor iets en weet met weerstand om te gaan!

Jij bent een hoogopgeleide starter met:
 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (denk aan Gezondheidswetenschappen, Biomedische Wetenschappen, Gezondheid en Leven, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische wetenschappen, Farmakunde, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidstechnologie, Health management, Medische hulpverlening, BMG, Health economics, medische informatiekunde, psychologie, klinische technologie). Let op! Je studieachtergrond is niet leidend
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • De drive om in een ziekenhuis te werken
 • Affiniteit met ICT is een pre maar geen vereiste! (bijvoorbeeld vanuit je opleiding of bijbaan, denk ook aan programma’s als R, Matlab, SPSS etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Vanaf jouw eerste dag als Functioneel Beheerder draag jij bij aan het gebruiksgemak en optimaal functioneren van één of meerdere ICT-systemen binnen op de OK's en IC in dit ziekenhuis. Collega's komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van een systeem en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Dit ziekenhuis werkt met HiX en uiteraard met gekoppelde applicaties specifiek ontworpen voor de OK's en IC. Doordat de lijntjes in dit ziekenhuis kort zijn bevindt jouw werk zich echt op het snijvlak tussen ICT en mensen. Dit betekent dat jij veel in contact bent met de eindgebruikers. Dit doe je door het huis in te gaan en proactief informatie op te halen en te brengen. Daarnaast ben je ook betrokken bij projecten, deze staan nog niet vast en je mag hierin zelf ideeën aandragen en de projecten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn projecten die zich richten op het optimaliseren van de patiëntenzorg. Met dit soort projecten maak jij collega's blijer én draag je bij aan de kwaliteit van de zorg!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om als Functioneel Beheerder op een innovatieve, actieve en verbindende manier bij te dragen aan de verbeterprocessen bij een vooruitstrevend ziekenhuis!

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 36 uur per week (+2 uur per week ontwikkeling), met de kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

In dit ziekenhuis in Brabant staat samenwerken en verbinden centraal, je werkt meer dan 90% van de tijd in teamverband. Collega's weten elkaar makkelijk te vinden en er is naast hard werken ook ruimte voor (directe) grappen en gezelligheid. Dit ziekenhuis was het eerste ziekenhuis met een uitgerolde EPD en heeft een voorlopersrol ten opzichte van alle andere ziekenhuizen. Daarnaast bieden zij ruimte om, zowel specialistisch in je vakgebied als Functioneel Beheerder door te ontwikkelen, als dingen van buiten naar je toe trekken. Kortom er zijn veel ontwikkelmogelijkheden!

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 9 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
- Hoe omschrijf jij jezelf?
- Wat spreekt je aan in deze rol?
- Waarom is dit de ideale carrièrestap?
- Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?

Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur