Functioneel Beheerder in een Ziekenhuis

Sla de (Erasmus)brug tussen zorgprocessen, ICT en de gebruikers daarvan!

 • Autonoom
 • Flexibel
 • Gestructureerd

Wie ben jij?

Je hebt hart voor de zorg en een drive om het werk van de zorgproffessionals een stukje gemakkelijker te maken. Je bent empathisch en kunt je inleven in de wereld van artsen en verpleegkundigen. Je neemt regie over je werk en het geeft jou energie om overzicht te houden binnen complexe processen, goed samen te werken met collega's (jullie werken volgens de scrum methode!) en de juiste mensen aan te haken om tot een oplossing te komen. Daarnaast ben je analytisch sterk: jij hebt het vermogen om oorzaak - gevolg denken toe te passen in je werk en bent succesvol in het herkennen en het oplossen van problemen door een vraagstelling te ontleden, verbanden te leggen en vanuit daar logische conclusies te trekken. Bovendien ben je technisch onderlegd en heb je snel door hoe systemen en applicaties werken. Ten slotte kun je goed zelfstandig werken en ben je een doorzetter. Je bijt je graag ergens in vast en beseft je dat het tijd kost om de werkzaamheden goed onder de knie te krijgen en de processen in de organisatie te leren kennen.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • Een HBO en/of WO diploma op zak, bij voorkeur in de richting van ICT of met een technische component (denk bijvoorbeeld aan Bedrijfskundige of Klinische Informatica, (Medische) Informatiekunde of Gezondheidszorgtechnologie, Mens en Techniek, Technische Geneeskunde, Kunstmatige Intelligentie, Biomedische Technologie, Gezondheidszorgtechnologie, Toegepaste Cognitieve Psychologie...). Het allerbelangrijkste is echter dat je aantoonbare affiniteit hebt met ICT/systemen, dus je mag ons ook verrassen! Dit kan ook naar voren komen in een bijbaan (bijvoorbeeld bij een servicedesk) of in een hobby (bijvoorbeeld programmeren in je vrije tijd).
 • Affiniteit met de (ziekenhuis) zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Als Functioneel Beheerder HIX ga je aan de slag met het optimaliseren van het EPD en de hieraan gekoppelde applicaties. Samen met je collega's en/of key users vanuit de organisatie regisseer je een upgrade of nieuwe functionaliteit van een applicatie, zodat de medewerkers van het ziekenhuis optimaal ondersteund worden. Wanneer er een nieuwe applicatie is, zorg je ook voor de implementatie hiervan. Je werkt hiervoor veel samen met ICT specialisten, waardoor het belangrijk is dat je zowel de taal van de ITers als de zorgprofessionals spreekt. Door goede afstemming begrijp jij als geen ander hoe de zorgverleners het systeem ingericht willen hebben en weet je hun wensen feilloos te vertalen naar werkbare oplossingen in het systeem. Daarnaast help en initieer je quick-win verbetertrajecten en denk je mee over optimalisatieprojecten. Door actief samen te werken met zowel de zorgafdelingen als de andere applicatieteams van deze afdeling creëren jullie een zo optimaal mogelijk werkproces rondom dit EPD. Hoe meer jij met de voeten in de klei komt, hoe meer andere projecten jij vervolgens ook op kan gaan pakken!  
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Dit ziekenhuis wil voorop lopen op het gebied ICT  en daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren! En bovendien is dit dé kans om meer te leren van applicaties. En verder:

 • Een aanstelling voor 12 maanden voor 32-36 uur per week en 13 trainingsdagen bij Studelta die jij ook uitbetaald krijgt
 • Kans om hierna in vaste dienst te treden bij het ziekenhuis
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Studelta door een projectcoördinator
 • Een salaris van 2300 - 2500 euro bruto o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

Je komt te werken in een academisch ziekenhuis waar excellente zorg wordt geleverd. Jouw werkplek is een kantoortuin waar verschillende functioneel beheerteams aan het werk zijn. Jouw team bestaat uit 7 functioneel beheerders van verschillende leeftijden. Onderling heerst er een gezellig sfeer en de samenwerking verloopt goed. Je wordt gekoppeld aan een buddy, die jou gaat helpen met inwerken en ook als jouw aanspreekpunt zal fungeren.


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk zondag 15 november door te klikken op ‘Start je avontuur’. Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen: Hoe omschrijf jij jezelf? Wat spreekt je aan in deze rol? Waarom is dit de ideale carrièrestap? Welke talenten kun jij inzetten in deze rol? Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur