Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering in het Ziekenhuis

Wees de brug tussen bedrijfsvoering en ICT en draag zo bij aan goede zorg in dit ziekenhuis

 • Creatief
 • Vernieuwend
 • Samenwerkend

Wie ben jij?

Jij kent het belang van goed werkende systemen. Tevens begrijp de complexiteit hiervan als het gaat om zo'n grote organisatie als het Amsterdam UMC. Je bent dus analytisch sterk, maar bovenal ook leergierig want dit in de gaten krijgen gaat niet over één nacht ijs. Je hebt feeling met ICT waardoor je snel in ge gaten hebt hoe systemen werken. Omdat je echt de werkprocessen in gaat duiken, ben jij sterk in procesmatig denken en vind je het leuk om informatiestromen in kaart te brengen. Bovendien ben je goed in het creëren van overzicht, jij gaat gestructureerd te werk en bij je graag zelfstandig vast in een vraagstuk.

Jij bent een student of starter met:

 • Een HBO/WO studieachtergrond. Je kunt denken aan Business IT & Management, Informatiemanagement, Digital Driven Business, Management in de Zorg, Farmakunde, Applied Data Science, Data Driven Business, Gezondheidswetenschappen, Communicatiewetenschappen, Health management, BMG, Health Economics, Medische informatiekunde, Psychologie, klinische technologie Informatiekunde, MER, Bedrijfskundige Informatica en Management, Bedrijfseconomie, Data Science, Accountancy of Fiscale Economie. Maar een andere opleiding mag ook!
 • Affiniteit met ICT

Wat houdt dit avontuur in?

Als Functioneel Beheerder ga jij aan de slag met het optimaliseren van systemen voor de afdeling Informatiemanagement Bedrijfsvoering van dit grote academische ziekenhuis. Je leert het werkveld en de afdeling kennen door te starten met het beheren van meldingen die kunnen gaan over het aanmaken van accounts tot het verlenen van toegang tot een nieuwe cloudserver. Je bent de schakel tussen de systemen en applicaties, de eindgebruikers (voornamelijk HR medewerkers) en de leveranciers. Door goede afstemming begrijp jij als geen ander hoe de gebruikers het systeem ingericht willen hebben en weet je hun wensen feilloos te vertalen naar werkbare oplossingen in het systeem. Daarnaast help en initieer je quick-win verbetertrajecten en denk je steeds meer mee over optimalisatieprojecten. De ontwikkelingen gaan snel in deze branche, dus jij bent continu op de hoogte van nieuwe functionaliteiten waardoor jij niet achter de feiten aanloopt. Door actief samen te werken met zowel de afdelingen als de andere applicatieteams van deze afdeling creëren jullie een zo optimaal mogelijk werkproces!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Een kijkje in de keuken van de afdeling Informatiemanagement Bedrijfsvoering van een groot ziekenhuis, en verder...

 • Een aanstelling voor in ieder geval 12 maanden voor 38 uur per week met kans op een dienstverband bij het ziekenhuis
 • Volop ontwikkelmogelijkheden! In de vorm van (online) interne trainingen en in ons trainingsprogramma in de Gym.
 • Begeleiding vanuit het ziekenhuis door ervaren collega’s die jou verder helpen en vanuit Studelta door jouw projectcoördinator
 • Salaris: €2500 o.b.v. 40 uur
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw opdrachtgever

In dit academische ziekenhuis staat innovatie in onderzoek, onderwijs en de zorg voorop. Ze werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Jij komt als functioneel beheerder terecht op de afdeling Dienst ICT binnen het team Bedrijfsvoering in de tak HRM. Je werkt veel samen met ervaren functioneel beheerders en applicatiespecialisten die je op weg helpen en klaar staan om jouw vragen te beantwoorden.


Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk woensdag 23 juni (we zijn met spoed op zoek dus: hoe sneller, hoe beter!). Geef in jouw motivatie antwoord op de volgende vier vragen:
 • Hoe omschrijf jij jezelf?
 • Wat spreekt je aan in deze rol?
 • Welke talenten kun jij inzetten in deze rol?
 • Per wanneer en voor hoeveel uur ben je beschikbaar?
Heb je vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack

Solliciteer op dit avontuur