Functioneel Beheer met Veranderkracht in de Zorg

Optimaliseer de ICT-processen en systemen binnen deze zorginstelling!

 • Behulpzaam
 • Kwaliteitsgericht
 • Vernieuwend

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Je denkt nét dat beetje verder dan je neus lang is en weet naast het blussen van brandjes ook juist brandjes te voorkomen. Dankzij jouw sociale vaardigheden maak je met met zowel de directie als de concierge gemakkelijk een praatje. Jouw veranderkracht maakt dat je begrijpt waar weerstand vandaan komt en toch weet jij mensen in beweging te krijgen en te verbinden. Tegelijkertijd zorgt jouw nuchtere houding ervoor dat je realistische doelen en de juiste prioriteiten kunt stellen. Je zegt “nee” wanneer nodig en laat je niet snel gek maken. 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Psychologie, Bedrijfskunde, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Informatiekunde. Je studieachtergrond is niet leidend
 • (Aantoonbare) affiniteit met ICT
 • Affiniteit met de zorg

Wat houdt dit avontuur in?

Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen verschillende zorg gerelateerde systemen en de medewerkers die hiermee werken. De zorginstelling waarvoor je werkt gaat over naar een nieuw ECD, dus er is genoeg werk aan de winkel! In eerste instantie ondersteun je jouw collega functioneel beheerders bij wijzigingsaanvragen en impact analyses. Ook test je bijvoorbeeld nieuwe releases en wanneer je storingen tegenkomt, neem je contact op met de softwareleverancier. Je zoekt en onderhoudt veel contact met gebruikers om hun wensen en behoeften in kaart te brengen. Om ervoor te zorgen dat zij goed begrijpen hoe de systemen werken, organiseer en geef je cursussen. Beetje bij beetje maken jij en je collega's door middel van goed werkend ICT, het werken bij deze zorginstelling steeds een beetje gemakkelijker!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Ontwikkel je als functioneel beheerder en leer een grote zorgorganisatie vol doorgroeimogelijkheden kennen!

 • Een fulltime aanstelling voor minimaal een half jaar met kans op overname
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (vergeet de link niet!)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze grote zorginstelling gelooft in de kracht van mensen, ook als de problematiek complex is. Als functioneel beheerder maak je deel uit van het team Functioneel Beheer dat bestaat uit 15 medewerkers. De sfeer binnen dit team is informeel en no-nonsense: niet lullen maar poetsen! Over de gehele breedte van de organisatie worden je collega's gekenmerkt door hun behulpzaamheid en de kwaliteitsgerichte blik.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk dinsdag 29 oktober door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder.

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack