Functioneel Beheer in de Zorg

Optimaliseer de systemen van deze grote zorgorganisatie en draag bij aan de kwaliteit van de zorg!

 • Behulpzaam
 • Flexibel
 • Kwaliteitsgericht

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Tegelijkertijd zorgen jouw nuchtere houding en planmatige kwaliteiten ervoor dat je realistische doelen en de juiste prioriteiten kunt stellen. Je zegt “nee” wanneer nodig en laat je niet snel gek maken. Ten slotte ben je flexibel en krijg je energie van een dynamische werkomgeving.

 

Jij bent een hoogopgeleide starter met:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Psychologie, Bedrijfskunde, Bewegingswetenschappen, Gezondheidswetenschappen of Informatiekunde. Je studieachtergrond is niet leidend
 • (Aantoonbare) affiniteit met ICT
 • Enige ervaring met ICT is een pré

Wat houdt dit avontuur in?

Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen verschillende zorg gerelateerde systemen en de medewerkers die hiermee werken. Zo beheer je onder andere het registratiesysteem waarvoor je de gegevens en applicatie inricht. Daarnaast test je nieuwe releases. Wanneer je storingen tegenkomt, neem je contact op met de softwareleverancier. Je zoekt en onderhoudt veel contact met gebruikers om hun wensen en behoeften in kaart te brengen. Om ervoor te zorgen dat zij goed begrijpen hoe de systemen werken, organiseer en geef je cursussen. Ten slotte denk je mee over de effectiviteit van het functioneel beheer team en doe je regelmatig verbetervoorstellen. Geen dag is hetzelfde dus!

Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

Ontwikkel je als functioneel beheerder en leer een grote zorgorganisatie vol doorgroeimogelijkheden kennen!

 • Een aanstelling voor een jaar met kans op overname voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym (vergeet de link niet!)
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou verder helpen
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed)

Jouw Opdrachtgever

Deze GGZ instelling richt zich niet alleen op de kwaliteit en toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland, maar ook (wetenschappelijk) onderzoek, professionele ontwikkeling (via een eigen academie) en de ontwikkeling en innovatie van processens staan hoog in het vaandel! Ze hebben meer dan 400 locaties voornamelijk in Noord-Holland en Zuid-Holland. Met ruim 12.000 werknemers zijn ze van grote omvang. Als functioneel beheerder kom je te werken bij de afdeling Zorgadministratie, binnen het Service Centrum. Je komt terecht in een bevlogen team dat ernaar streeft om goede resultaten te leveren.

Geïnteresseerd?
Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 19 mei door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack