Functioneel Applicatie Beheerder

Optimaliseer de ICT processen en systemen van het EPD en ECD in dit Ziekenhuis en draag bij aan een goed humeur van zowel patiënten als zorgverleners!

 • Kwaliteitsgericht
 • Samenwerkend
 • Behulpzaam

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door je analytische denkvermogen. Zonder moeite doorgrond jij processen en onderscheid je bijzaken van de rode draad. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden dring je gemakkelijk door tot de kern van een probleem en weet je collega’s op een prettige manier te woord te staan, zowel op je afdeling als in het huis. Mede door je enthousiasme neem je gemakkelijk anderen mee en weet je van nature verbinding te leggen door je aan te passen aan je gesprekspartners. Je vindt het leuk om anderen te helpen! Daarnaast wordt dit ziekenhuis gekenmerkt door haar dynamische werkomgeving. Doordat je flexibel bent, vind je het juist leuk om afwisselend werk te doen en iedere keer nieuwe mensen te ontmoeten. Ten slotte ben je van nature geïnteresseerd in alles en iedereen om je heen. Je kijkt altijd vooruit, bent op zoek naar vernieuwing en verbetering. Je wil altijd meer weten en neemt niet snel genoegen met een incompleet antwoord. Je vraagt door en komt door jouw nieuwsgierigheid tot de kern van het verhaal.

Jij bent een hoogopgeleide starter met:
 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding (denk aan Gezondheidswetenschappen, Biomedische Wetenschappen, Gezondheid en Leven, Communicatiewetenschappen, Farmaceutische wetenschappen, Farmakunde, Gezondheid en Maatschappij, Gezondheidstechnologie, Health management, Medische hulpverlening, BMG, Health Economics, Medische Informatiekunde, Psychologie, Klinische Technologie). Let op! Je studieachtergrond is niet leidend
 • Maximaal 3 jaar werkervaring
 • De drive om in een ziekenhuis te werken
 • Affiniteit met ICT is een pre maar geen vereiste! (bijvoorbeeld vanuit je opleiding of bijbaan, denk ook aan programma’s als R, Matlab, SPSS etc.).

Wat houdt dit avontuur in?

Vanaf jouw eerste dag als Functioneel Beheerder draag jij bij aan het gebruiksgemak en optimaal functioneren van twee ICT-systemen binnen dit Ziekenhuis in regio Leiden, (1) het EPD (Elektronische Patiënten Dossier; HiX) en (2) het ECD (Elektronische Clienten Dossier; Adapcare). Collega's komen bij jou met vragen en klachten over de functionaliteit van het systeem en jij bent degene die hen helpt door oplossingen te fixen! Het ECD is een kleine, compacte applicatie waar je als Functioneel Applicatie Beheerder samen met één collega het beheer en de optimalisatie onderhoudt. Het EPD (HiX) daarentegen is een complex systeem, waar je in clusters (in een team van 4 a 5 collega’s) werkt op diverse modules zoals (1) autorisatie, (2) orders en (3) dossiers, die allen te maken hebben met de zorg kant. Ook zul je in een projectteam zitten waarin je diverse verantwoordelijkheden krijgt binnen verschillende projecten. Een voorbeeld hiervan is een projectgroep omtrent het patiëntenportaal van het EPD(HiX). Welke modules jij precies gaat beheren en in welke projectgroepen je komt te werken wordt in overleg bepaald, maar er zijn mogelijkheden genoeg! Concreet ben je als functioneel beheerder van beide systemen verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten, het inventariseren en concretiseren van wensen van gebruikers en het testen en implementeren van updates van beide systemen. Wat hier vooral geldt; geen dag is hetzelfde. Jij bent goed in het direct schakelen en zo goed mogelijk de eindgebruiker bedienen, zodat ook zij met een tevreden gevoel naar huis gaan!
Wat houdt dit avontuur in?

Wat levert dit avontuur op?

De kans om op een innovatieve, actieve en verbindende manier bij te dragen aan de verbeterprocessen van een ziekenhuis in regio Leiden!
 
 • Een opdracht voor 12 maanden voor 40 uur per week
 • Deelname aan ons ontwikkelprogramma in de Gym (2 dagen per maand, gemiddeld 4 uur per week)
 • Salaris (tussen de 2150 en 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Een reiskostenvergoeding (19 cent per km als je met de auto reist, OV kosten worden volledig vergoed)
 • Bij wederzijdse tevredenheid, zicht op indiensttreding na 12 maanden.

Jouw Opdrachtgever

Geïnteresseerd? Ben jij enthousiast en wil jij dit avontuur aangaan? Solliciteer dan uiterlijk 22 april door te klikken op ‘Start je avontuur’. Alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Heb je andere vragen? Ik help je graag verder

Sollicitatieprocedure

Je reageert op een avontuur
Gesprek persoonlijkheid en drijfveren
Gesprek match met organisatie
Gesprek bij de organisatie
Selectie & aanbod avontuur
Start met jouw ontdekkingstrack